Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kallinka9

UBRALAM KORONKOWA KOSZULKE, OTWORZYLAM WINO...

Polecane posty

Gość smutne to wszystko
Bądź silna siostro i już więcej z Nim nie rozmawiaj, odseparuj sie, unikaj jakiegokolwiek z Nim kontaktu. Bo wszelkie dyskusje i rozmowy nic nie wniosą. Jeśli będziesz sie zgadzała na rozmowę dasz mu sygnał ze nadal chcesz to wszystko naprawic i wyjaśnic, że nadal Ci na Nim zależy, że walczysz o Niego i liczysz, ze bedziecie ze sobą mimo tego co miało miejsce.

co Wy macie z ta pasta 3D WHITE :O smutne to wszystko -- robie tak samo jak Ty:P i tez uwazam ,ze to nie ejst prowokacja..cos nie moge od3epic sie od nie czytania tego topicu:P Najwyzej spoznie sie chwilke na spotkanie :):D ;)

Gość sialalalalalalalalala
napisz o ktorej do Ciebie przyszedl wczoraj?

wiecie co, jak rano sie obudziłam bolała mnie cała ręka... po za tym nieźle sie nagimnastykowałam, żeby go strzaskać po ryju... mam 160, on 187 poskakałam sobie troszke...

Gość tez tak uwazam
no i Ty uwazasz sie za laske?????? jak kurduplem jestes :D i do tego chamska kobieta .....chyba sie juz nie dziwisz, ze cie zdradzil z pierwsza,ktora sie nawinela :D

czyli od 22 do 3 w nocy robilas mu stiptis??????? :D tak dlugo trzymalas go u siebie, oj cos tu pachnie prowokacja :P

ja nie uwazam, że to prowokacja... Tzn autorka cos tam zorganizowała i tylko nieco koloryzuje przebieg akcji... A do czego zdolna jest zdradzona kobieta... w 99,9% przypadków do rozryczenia sie... To podobnie jak z tymi Waszymi textami gdy mowi sie o chamskim zachowaniu faceta zawsze kazda mowi \"dałabym mu w pysk\"... Moj kumpel, fajny gosc, ale wyjątkowy cham w stosunku do kobiet, wali takie texty, że mnie nawet buty spadaja, a slyszalem niejedno... I co? Nic, zadnego dawania w pysk nigdy nie doswiadczyl, a wrecz odwrotmnie... Po prostu jak na filmie Testosteron.... Kazda moca w gębie i na necie.... Amazonki klawiatury

Gość plu plu
jestes chamka prostaczka zwykła dziwka i kurewka sypiasz z facetem kłamiesz go wyzywasz bijesz za kogo ty sie masz jestes nikim zwyczajnym smieciem

Gość a skod wiesz ze nie dostał...
po twarzy. myslisz, ze przyzałby ci sie?? komiczny czytam twoje wypowiedzi i doszłam do wniosku, ze Tobie kiedys jakas dziewczyna doprawiła rogi mam racje??

no i jak? obmyslasz teraz co napisac,zeby pasowalo do reszty? :D

nie uwarzam sie za jakąś super laske... ale moje 160 nigdy jakoś specjalnie mi nie przeszkadzało... i tak, dziwi mnie to, że zdradził mnie z pierwszą lepszą... bo ZADNA kobieta na to nie zasługuje! obojętnie czy ma 140, czy 170, czy 190 wzrostu! obojetnie czy jest śliczna czy brzydka jak noc! czy gruba czy chuda...

Oczywiscie, że mialem babe ktora pruła sie jak stare przescieradło, ale to nie ma znaczenia w tym miejscu.... Bo ja tu występuje niejako po stronie kobiet... Pytając - czemu tolerujecie totalnych chamów a mocne i konsekwentne jestescie tylko w babskim gronie...

a co Wy myślicie, że zaprosiłam go i od razu sie mizialiśmy? siedzieliśmy przy winku,gadaliśmy...

Gość sialala postaraj się lepiej
przegapiłeś smyku jego tłumaczenie się na temat wiadomego incydentu i... taki mały drobiazg, jak długaśny petting. No, ale przecież dla niektórych gostków petting to tak jak mycie małego - podobno niektórzy to robią, ale nie za bardzowiadomo po co :P

komiczne i tu sie mylisz! ja po zdradzie mojego bylego trzasnelam mu w twarz i dorzucilam, ze zachowal sie jak dziwka w meskim wydaniu. Zasluzyl!!! Poza tym, to nie bije ludzi :) ale wtedy nie wytrzymalam.

napisałam przeciez, że powiedział, ze tamta jest dziwką, itd... że prawił komplementy... POTEM, że zrobiłam srtiptiz... toroche wyobraźni, wszytko dosłownie mam pisać?

Hmm.. tez czytam wszystkie wypowiedzi i mimio tego ze jeszcze rano uwazałam ta historie za prawdziwa.. i moze i była do wczoraj, to dziś mysle ze dziewczyna raczej chciałaby tak zrobic, a poprtostu przespała sie z nim, a on został na noc... i zyli długo i szczesliwie (?) faktycznie, duzo tu rozbieżnosci w tym co pisze. Mieszkasz sama kalinko? Ciezko jest chyba utrzymac sie samemu.

Gość pisze sie tak
pisz sie: nie uwazam ze przez ż nie rz-analfabetko-to bylo do autorki masz 160, seksowna na pewno nie jestes bo masz krotkie nozki i jestes mikro ale to prawda, ze zadna kobieta nie zasluguje na zdrade czy duza czy mala tak jak ty

do komiczne: i byłes z taka dziewczyna?? przymykałes oko na jej puszczanie sie?? Z tego co zauwazyłam to nie jest to tylko babskie grono.

O ile rozumiem, ze Twoja slodka zemsta bylo rozpalenie go do czerwonosci i wypierdolenie z domu o tyle nie moge zrozumiec dalszych Twoich dzialan z pluciem, biciem .....:o wiem, ze wyszly z Ciebie emocje, ale TAKIE nalezy kontrolowac, moim zdaniem na koniec wyszlas na zazdrosna i zawistna :(

a ja płakałam... długo... to stało sie z soboty na niedziele... od poniedziałku jestem na L4... miałam czas, żeby sie wyryczeć... po smutku przyszła nienawiść...-stąd ta \"zemsta\"... jeszcze na pewno nie raz zaplacze, to w koncu 3 lata... ale NIE PRZY NIM! ps. z kim ja pójde na ślub...RODZICOW?:(

Gość pisze sie tak
nie, nie mierzy sie ale jak w 1 poscie zaczela opisywac jak zaczela sie stroic a potem napisal ile ma cm to niemalze nie wyplulam kawy ze smiechu

nie widze w tym nic smieszneg, ale cóż, każdego co innego bawi mnie bawi ocenianie sexapilu innych ludzi na podstawie opisu na kafe kallinka może byc raszplą a może być tak sexowna, ze kaczki Ci spadną, nigdy się nie dowiesz bo nie zobaczysz

Gość pisze sie tak
wydaje mi sie, ze autorka topicu oraz jej facet to typowa lodziarska para-taka z przecietnego, sredniego miasta.... bez super wyksztalcenia, jakas tam szkolka skonczona jej zainteresowania sa znikome, jego to samochody i poznawanie nowych panienek na dyskotece

komiczny pewnie zgodzi sie z Toba pojsc!!! on taki fajny facet jest...;)!!! komiczny gdzie jestes? pojdziesz z kalinka na slub?? ona biedna nie ma z kim isc?? poratuj dziewczyne....;)