Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kallinka9

UBRALAM KORONKOWA KOSZULKE, OTWORZYLAM WINO...

Polecane posty

przeczytałam znów wszytkie posty, za któe najmocniej dziekuje:) otóż...ktoś napisał, że tamta na pewno była lepsza...ładniejsza, itd... może i tak było? może miała ładniejsze oczy, biust, pupe czy włosy... może nawet bazarowy styl, kotry mnie odrzuca jemu sie bardzo podoba? nie moge powiedziec, ze tamta jest brzydka, a ja piekna...to sprawa gustu... ale ktoś, kto rżnie sie w kiblu na imprezie z byle kim na pewno nie jest LEPSZY ode mnie...

Gość masz duzego
Wiesz! Twoim problemem jest niska samoocena. Wydaje CI sie ze on jest dla Cibie jedynym kolem ratunkowym w tym zyciu. A uwierz sa inni rownie dobrzy a nawet i lepsi. Tacy ktorzy potrafia wytezyc pale i napisac SMSka zajebistego, Takiego powstajacego we wnetrzu: "Kielich kwatu przechylony, Wydal tchnienie kropla rosy, Milosc legla w strzepie lanow, Zdrady zbiera swe pokosy."

Gość do masz duzego
nie wiesz co mowisz czlowieku! bladzisz ! jakby miala niska samoocene - wrocilaby do niego i wybaczyla i zdradzilby za miesiac w innym kiblu nie znasz pojecia zemsta jak widac?

Gość ja do kalinki
Tak trzymaj. Stoję za Tobą całą sobą :) Dobrze zrobiłaś. Jestem z Ciebie dumna.

Gość do kalinki
nie czytalam wszystkiego, ale ja bym tak dla chlopa nie poświecala tyle czasu po tym, jakby mnie zdradzil. Kiedys malo nie zostalam ta trzecia na jeden raz, pewien pan korzystajac z tego, ze mialam kryzys (pochodze z patologicznej rodziny, gdzie matka wyzywa mnie od k...i poniewiera gdy tylko w czyms sie nie sprawdze), a wiec ten pan na spotkaniu sam na sam zaczla mnie obmacywac. Mial oczywiscie partnerkę od wielu lat. Powiem na koniec jedno: skonczylo sie to tak, ze probowal napuscic ja na mnie, mnie wysmiewal przed nia i natychmiast zerwal ze mna kontakty, bo bylam ta ktora go pogonila. Pisze to po to, zebys wiedziala, ze to nie zawsze winna jest ta trzecia, bo zdarza sie ze sa takie dranie co celowo wyszukuja dziewczyny przezywajace w zyciu kryzys. Inna rzecz to to, ze ja bym nie poszla uprawiac seksu w toalecie w knajpie, no ale rozni sa ludzie i nie mnie oceniac czyjes postepowanie jesli nie mnie sprawa dotyczy.

Gość razem pewnie
spędzili weekend i do teraz panna kalinka nie może się dobudzić:D

ale niektórzy sie czepiają... ja bym chyba takiego faceta zabiła... alez tym wywaleniem ubrań za drzwi to dobry pomysł....

Gość oliika
oj, nie wiem..poswiecac czas i starac sie dla faceta,ktory zrobil takie cos?