Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajkaa

ktore papierosy sa najsłabsze??

Polecane posty

Gość fajkaa

Mam zamiar zaczac palic ale nie wiem ktore sa najsłabsze.....??

Gość french affair
vogue mentolowe

nie zaczynaj palic!!! :O radze Ci to jako nalogowa palaczka, bez silnej woli :O to taka dygresja.. a najslabsze sa RR.. czy jakos tak.. jesli takie jescze sa :O

Gość bezrobotne bez filtra

nooo R2 :D ale blisko bylam :) dzieki wielbicielu, bo caly czas sie zastanawialam, czy dobrze napisalam :D

Gość fajkaa
fajnie kazdy napisał inne!! :D:D:D nawet nie ma z czego wybrac a toR2 jest inne niz R1?

Gość tuuuja
Najslabsze papierosy ci nie pomogą,jak chcesz rzucić to rzuć.Slabszych po prostu pali się więcej.

Gość NoNieJaNieMoge
no cristal white sa slabiutkie.. ale nie radze zaczynac:D

Gość do szczęściary
te których nie zapalisz

Gość Schizofrenik
lepiej nie zaczynac palic bo mozesz wpasc w schizofrenie nikomu tego niezycze ja niestety mam , ale dzieki temu nietrudno zucic palenie , bo palenie sprawia panike i lekki i skrocie mowwiac ataki schizofroniczne ,

Gość phh...
"Mam zamiar zaczac palic..."- no nie no żałosne.

Gość o jezu czepiacie sie
czepiacie się a wy czemu palicie tez zaczeliscie i co ja tez nie paliłam nigdy i co teraz pale z ... nudów:| wiem żałosne ale prawdziwe i pale westy ice cienki :p nie wiem czy sa słabe czy nie ale nawet dobre

Gość kur
według mnie chyba wszystkie mentolowe są słabsze od reszty, rzeczywiście R1 są słabe ale podobno strasznie drogie, jeszcze kiedyś jak zwykła paczka LM-ow kosztowała coś około 4 zł to R1 kosztowały coś koło 7, chyba że teraz zrównali, ale tak czy inaczej za paczkę dobrych fajek płaci się 10 zeta więc nie wiem czy warto palić

Gość aadsa
linki zielone

Gość pdurka
chcę wiedzieć na temat papierosach mimo nie palę, jak miałem jakieś 7 lat to zbierałem pudełko po papierosach ale po kilku tygodni przestałem zbierać ;-) ciekawi mnie niektóre składniki są jednakowe to dlaczego są dużo róźnych nazw? im mocniejszy papieros to intesywniej śmierdzi i inny zapach.

Gość gość
Lepiej nie zaczynaj ;) Ceny papierosów są teraz tak wysokie... Jeśli zaczniesz palić licz się z tym,że jak się wciągniesz to potem nie łatwo będzie ci rzucić. Wiem to z własnego doświadczenia. Pale 1 paczkę dziennie (płace 12.70) policz sobie ile to mnie kosztuje przez miesiąc. Moje noworoczne postanowienie to właśnie skończyć z tym. Papierosy niszczą zęby,cerę i zdrowie. Jeśli nie zapalę to dostaje kaszlu. A co do Twojego pytania to najsłabsze według mnie są LD slimy (niebieskie). Zawsze te niebieskie są słabsze

Gość gość
mentolowe są najbardziej szkodliwe.

Gość pdurka
no dobra, poszukam albo zrobię tabelę tak żeby można było porównać. Poza tym nigdy nie będę palić bo kosztuje. Ale zastanawia mnie dlaczego tak palą? Czy im smakuje? Mimo tam zawiera trucizny nie umierają tak od razu, tak pali mój wujek i babcia tylko ja i moja siostra nie palimy, wiele razy prosiłem żeby przestał palić a wujek jest nerwowy a babcia jak odstaje to zaczyna płakać bardzo chciałbym żeby przestała palić bo ma 82 lat! i przedłużyć życie i przestała kaszleć. Dawniej ludzie palą nawet w poczekalni czy w wagonie (oprócz tam gdzie wysiada i wsiada i przedział z dużym bagażem) teraz już ograniczone (tak powinno być!)