Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DaGuUuSIa

Chce DziarE

Polecane posty

a za parę lat zobaczysz/wymyślisz zajebisty wzór na kark i będzie za późno bo go sobie zasyfisz czymś tak głupim jak cyferka.. chiński znaczek oznaczający \"sajgonki\" sobie zrób.. będzie \"oryginalnie\" :D

\"wspaniala pamiatke po udanych kanikulach haha\" Kurwa, sorry, ale jak to ma być pamiątka po wakacjach, to o czym my w ogóle mówimy? Co to za dyskusja? Gdzie ja jestem? AAA!

Gość DaGuUuSIa
chinski bleee ... xD nie hce wiecej dziar chce ta jedna :] a pozatym ja mysle o qmplu ktory ma wlasny salon itp :] nie jakas piwnica ^^ gdzie przedemna kilku chlopczyków robili sobie tatooo ...

Gość pr0t
jak nie powoduja jak powoduja do tego sprzyjaja grzybicy i powoduja trad :o

hiv można zbadać najwcześniej po 3 miesiącach.. zapytaj tych \"chłopczyków\" czy zbadali.. możesz podać nazwę i miasto, gdzie ten salon. sprawdzić coś chcę nie poprzestaniesz na jednym:P do 20. będziesz wyglądała jak była więźniarka jeśli robisz coś takiego jak tatuaż z tak idiotycznego powodu, jak moda..

Gość DaGuUuSIa
Nie chodzi o modee ... chce zrobic to la siebie ^^ a wiecej tatuzazy napewno nie ... moze jeszcze jakis malutki w innym miejscu ale to już napewno jak bede pelnoletnia hehe ^^ dziara jest ok wiele osob ma i zyje.

owszem, ja mam - taką planowaną od 13r.ż. zrobioną na 18. to jest coś dla siebie a nie pamiątka po wakacjach \"szalonej\" małolaty:o podaj mi proszę miasto/aders oraz nazwę tego salonu \"nie w piwnicy\"

Gość pr0t
sforne gacie, "u stacha"

ja też mam i też żyję, tylko, że jak ja robiłam sobie tatuaż to już miałam poukładane w glowie. Ty masz ciągle w główce siano ;]

Gość zieeeeeeeeeeeeeeeeeeew
głupia dupa. :o

Gość DaGuUuSIa
ehh nie znma adesu nic narazie mam nadzijee ze jutro, pojutrze sie to zmieni. Pewnie ze mam ok w glowce ^^ a zabawa to podtswaa ^^ hehe. wakacje sie koncza ale zabawa nie ^^ hehe ... myslam o kolczykach ale nie wiem gdzie .. pepek? oblegane? brew odpada!! twarz odpada!! hehe myslam by w uszkach zrobic jeszcze jakies dziurki :)

CLITORIS to będzie najłatwiej ukryć przed rodzicami ;)

Gość DaGuUuSIa
a co to takiego? :O

a wiesz ile osób na tatuaż na karku? coraz więcej - czy też nie jest \"obleganiec\"? ja mam na dole pleców i dziś żałuje, że tam - przez te 3,5roku od czasu zrobienie jego masa plastik-fantastik-girls sobie tam porobiła - i to takie tandety że przykro patrzeć.. dziś już gdzie inedziej bym zrobiła.. to jest COŚ na kark: http://grono.net/gallery/2346661/7/ zastanów się dziewczyno bo szkoda miejsca marnować na serio:) kolczyk - a musi być na twarzy? to miasto chociaz podaj, poszukam sobie

Gość Bez zgody rodziców też zrobią
ale w takim gabinecie, że zarażenie HIV pewne jak dywidenda z KGHM-u :-O

jak dorośniesz to się dowiesz co to jest ;)

Gość DaGuUuSIa
nie no kark bo niewidoczne miejsce ... myslam o brzuchu ale co jka dziecko urodze heh ^^ zal .. plecyy nisko nie ...rece nie ... nogi odpadaja ... myslam o stopie MmM ŁAnie to wyglonda ale trudnoo zachowac tylko dla siebie ... lata (japonki!) ehh kark jest ok ! Miasto Bielsko

Gość Ale dziary mają tylko ...
... prostytutki, dlierki narkotyków i złodziejki - ogólnie margines społeczny. Wśród facetów nie jest lepiej :-O Ale to dobrze - dzięki temu od razu widać, którą dziewczynę można traktować jak szmatę :classic_cool:

próbujesz wsadzić kij w mrowisko? ;D wsadź se ten kij w tyłek, będzie większy pożytek :)

Gość sam sobie zrób
Gość DaGuUuSIa
MaM nadzieje ze na karq bedzie niwioczny :] ehh xDD maszynka wlasnej roboty bla bla bla xD ja aam nic nie naskrobie :]

jeszcze się zdziwsz. uprzedź kolegę tatuażystę, że jak rodzice zauważą, a zauważą na pewno - mogą go pozwać do sądu (trwałe oszpecenie itp) i będzie bulił za operacyjne usuwanie tego syfu - a ty do 18r.ż. masz obowiązek na wniosek rodziców się temu zabiegowi poddać - powodzenia :) nie zapomnij potem blizny maścią smarować

Gość DaGuUuSIa
To się cieszee że CuDowNie ^^ hehe :] przyłaczajcie się do dyskusji :]