Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DaGuUuSIa

Chce DziarE

Polecane posty

Gość DaGuUuSIa

Chce zrobic sobie dziaree ^^ hehe tylko nie wiem czy w salonie mi zrobia :( powod mam 15 lat ... hehe ^^ chce taka malutka 13 na karku (wym.2cm x 3.5cm) nie orientujecie sie jaka moze byc jej cena?

Gość DaGuUuSIa
No to luzyy :] nie taki majatek ;D hehe tylko czy w studiu mi zrobiaa :] by rodzicee tesh nie zczaili ^^

O Boże :0 Ty masz 15 lat, później możesz tego żałować. Nie chce Ci prawić kazań bo sama mam lat 18 , ale to jak piszesz (powtarzające się \"hehe\") odzwierciedla stan Twojej duszy. Ty jesteś dzieckiem jeszcze. W dodatku takie ukrywanie się przed rodzicami jest bardzo dziecinne, a wcześniej czy później i tak się zorientują. A na to, że ktoś zrobi Ci ten tatuaż nie licz. Potzrebujesz na to zgody rodziców.

Gość znowu znowu znowu
przecież ty jeszcze rośniesz :O nikt ci nie zrobi dziary

Gość DaGuUuSIa
no własnie jutroo mam gadac z qmplem MmM nie wiem ile mi policzy ale mam nadzijee ze tanio bo do 50 zł się zmieszcze ale wiecej odpada :( hehe to przyzwyczajenie z gg :) a pozatym lepiej sie smiac niż płakac no nie ? A rodzice mogliby zczaic ale najechetniej z 3 lata pozniej bym miala juz 18 :D:D a dziara strasznie mam na nia ochote :] w domu i tak ropuszczone wlosy bede nosic i karku nie zauważ mam nadzije xD i bede chodzic tylko do fryzjeraa^^ haha^^ Pozdrawiam

Gość pr0t
polecam na czole

Gość niet.
A ja myślałam że chodzi o "naszego" dziarę z kafeterii...

Gość ja zawsze
a najlepiej delfinka, bedziesz sie niezle wstydzic za 5 lat

Gość pr0t
serduszko z imieniem aktualnego chlopaka polecam rowniez

zdziwisz się dziewczynko ;D moja siostra też myślała, ż e ukryje kolczyk w pępku, udawało się przez niecały tydzień ;D Minęły 2 lata a ona ciągle musi się rozliczać z każdej złotówki ;P Dostaje konkretnie odliczoną kasę, musi przedstawiać paragony, a wszelkie otrzymane pieniądze od rodziny rodzice zabierają i wydają wspólnie z nią, że by jej znowu do głowy coś głupiego nie strzeliło ;) Życzę udanego życia do 18stki ;D BTW w żadnym porządnym studiu nie zrobią Ci tatuażu bez zgody rodziców, a w podrzędnym złapiesz HIV i będziesz miała dwie pamiątki na całe życie ;) Poza tym ja za malutki tatuaż (2cmx2cm) zapłaciłam 150zł, za 50 to sobie możesz zmywalny zrobić ;)

Gość DaGuUuSIa
Serduszkoo odpada buhahaha ^^ ciekawe dlaczego xD a delfinek .. wstyd sie przyznac ale nie lubie żadnych zwierzat xD a Dziaraa Bedziee Boskaa xD tylko czytalam cos o sloncuu a w przyszlym tyg chcialm ja robic i nie wiem? Jakto z tym jest?^^

urośniesz dziewczynko i tatuaż się porozciąga - pomyśl to nie boli. niektóre da się przrobić, niektóre nie może kolczyk sobie jakiś zrób jak masz takie parcie na zdobienie ciała jak już.. to jest głupi pomysł robić w tym wieku tatuaż - nawet nie zły, po prostu głupi:(

Gość DaGuUuSIa
Ale ja chce ^^ nie no skura na karqq sie nie ponaciaga nie przesadzajmy ^^ pozatym znam pare 15 latkow co maja tatuaz i jakos nic sie nie zrobilo xD a z tym HIV to chyba przesada ? tak ? nie no mamuska nie zczai :] bluzy rox ^^

Gość DaGuUuSIa
napewno nie ? nie straszyc jak nieprawda hehe ^^

Gość na mnie nikt nie czeka
Błagam, napisz że to prowokacja, autorko. :O

DaGuśKA o Bożeeeee :D Cumki Cumki Kwiatuszki :D w sQll wshyscy będą Ci zazdrościć :D ale jazdaa no ja nie mogę!!!! KREJZOLE!!!! :D:D:D Jaka Ty jesteś śmieszna XD ^^

Gość DaGuUuSIa
nie :] eee ale o co chodzi ?

nie! nie przesada:O wysiadam!!! nie wolno robić w lecie (ale i tak osoba, która chce z ciebie zedrzeć kasę powie ze jest inaczej) ponieważ przez 3 miesiące jest zakaz wystawiania tatuażu na jakiekolwiek działanie promieni słonecznych. włosy ci nie przykryją przed uv... jeśli twoja chęć posiadania tatuażu wynika z tego, że inni szczyle (sorry, ponosi mnie) mają, to współczuję.. pomyśl jak będziesz za parę lat wyglądała

Gość pr0t
tatuaze sa rakotworcze i powoduja osteoporoze :classic_cool:

Jak pójdziesz do salonu, to teoretycznie nikt nie karze ci się wylegitymować. Ale różnie bywa, na oko mogą stwierdzić, że jesteś za młoda i do widzenia. Poza tym zastanów się, czy za parę lat ci sie to nie znudzi. Tzn w sumie sama robiłam tatuaż jak miałam 17 lat, ale to był wzór, który planowałam tatuować od bitych 3 lat, poza tym jest taki ponadczasowy. Zastanów się, czy ta cyferka za parę lat nie będzie ci się kojarzyć z czymś innym. Potem moze sie okazac, ze 13 bedzie ci przypominało coś okropnego na przyklad ;] Ja bym na twoim miejscu poczekala z tym jeszcze.

Gość DaGuUuSIa
Nie to nie o to chodzi ^^ chce miec cos dla siebie ^^ wspaniala pamiatke po udanych kanikulach haha ^^ no to poczekam az przyjdzie jesien :(

hehe nie są rakotwórcze:P ale robione przez kumpla gdzieś w tajemnicy na kanapie przed czy po imprezie na stówę są robiona gównianym barwnikiem i za rok, dwa z czarnych (nie mówię o kolorowych) zostanie grafitowy \"namazaniec\".. nie mówiąc, że za niską cenę nie będziesz mieć nową igła robione.. nadal myślisz, że hiv to bajka dla niegrzecznych dziewczynek..:O

Gość DaGuUuSIa
WsZytsko naraz hehe ^^ 13 do dtaa moich urodziny xD i nie chodzi o miesiac buhahaha ^^ zle nigdy mi sie kojarzyc nie bedzie