Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylko 10 tys

wydałam dzis 10tysiecy na same ciuchy i kosmetyki

Polecane posty

Gość tylko 10 tys

to był udany dzien

Gość Samotna i biedna Mama
widzisz jak sobie fajnie zyjesz ,zazdroszcze ci ,ja musze myslec co dac dziecku jutro na sniadanie a ty w jeden dzien wydałas 10 tys.

Gość markaaa
mozesz dokladnie wyliczyc co kupilas i jakiej firmy? chcialabym zobaczyc te liste :)

Gość tylko 10 tys
perfumu najwyższej jakosci kosmetyki puder za tysiączek elegancka torebka i buty z armaniego itp

Gość markaaa
pewnie teraz siedzi na necie i szuka marek i rzeczy ..na ktore niby wydala tyle kasy :-P

Gość a jakej marki puder
i czy jest rozmnica z tanszymi?

Gość markaaa
jakie to sa perfumy najwyzszej jakosci? jakiej firmy puder? mozesz podac dokaldna nazwe? jakiej firmy torebka? a buy to jakiego koloru i ile dokladnie dalas? ? mozesz wkleic linka do tych butow. chetnie popatrzymy

Gość wanilla mc
ty chwalipieta pozycz tak z 400 stówki che wybrać sie na wyprzedaz do diesla -nie zbiedniejesz jak mi dasz ten hajs ;-) dla ciebie to pestka

Gość jaaaasssssneeeeeeeeee
10 tysiaków w jeden dzień, to ty byś CHCIAŁA wydać.Kurwa mać niech ta szkoła się zacznie to odpoczniemy od tych pojebanych topików :(

Gość markaaa
jakbys kupila cos takiego- bez chwili namyslu wpisalabys dokladna nazwe(marke) i cene (bez zbednego owijania) tez moge wypalic bez namyslu kupilam dzis : perfumy chanel, buty valentino.. itd.

Gość tylko 10 tys
a własnie ze nie dam zadnych linków jka tak piszecie to sie wal... nic wam nie powiem co sobie kupiłam

Gość bzyyyczek
osoby z klasa nigdy o takich rzeczach nie mowia ani nie pisza ..ile wydaly na cos, gdzie byly...niczym sie nie chwala...jak dla mnie marna prowokacja

Gość ten topik to prowokacja.......
ale ja np. ostatnio kupiłam zegarek Omegi za 8 790zł. One są strasznie drogie, to w sumie był zupełnie prosty model, taki prostokątny, z 4 brylantami, maleńkimi zupełnie. A co do butów od armaniego- to szajs:O Armani nie potrafi robić dobrych butów a w Polsce akurat sprzedają jakieś szmaty po 4 sezonach, autorko:O Szpileczki się gdzie indziej kupuje;) Marna prowokacja. A na prawdziwe zakupy 10 tys zł, to wcale nie jest tak dużo. Zwykły jesienny płaszczyk kosztuje od 1 000zł do 7 000zł. Dobre kozaki kosztują ponad tysiąc. 🖐️

Gość markaaa
hahahhaha pani juz podziekujemy..wlasnie nam dowiodlas ...ile to dzis wydalas... a moze chcialas napisac " wydalam dzis 100 zloty"? tylko po prostu przejezyczylas sie hahaha

Gość wanilla mc
nastolatkom nudzi sie ...

Gość tylko 10 tys
a kto powiedział ze to kupiłam w polsi kto powiedziła ze to było 10 tys zł ja napewno nie zakupy w paryzu i za euro

Gość markaaa
widzisz osoba ktora sie zna ..podala prosty przyklad... ty tego nie potrafisz ( za godzine moze ukaze sie nam lista, po uprzednim obejrzeniu wszystkich cen na necie ) hahaa

Gość kapselek
tyyy...a nie przypadkiem w nowym jorku? fajna prowokacja ..... dzieci do szkoly!!!!albo spac!

Gość markaaa
zycze wiecej takich snow! 🖐️ dobranoc

Gość tylko 10 tys
wam jest poprostu zal i tyle serio zakupy w paryzu za 10 tys euro ale wam nie powiem co sobie kupiłam

Gość spaććććććććććććććććć

Gość to pocaluj sie
,wwww asa!!!!!!!!!!!!i wdupasaaaa!! wissQupia jestes

Gość i co ci z tych drogich
ciuchów załosna istoto, jesli wieczory musisz spędzac na kafe...

Gość Dorota.R.
10 tysi to ja wydaje w 2 godziny wiec czymsie jarasz? GLEBA

Gość kingusia_bez_kocusia
racja "po chuj" ... ja nie moge...co za dzieciarnia tu wlazi.. (mam wrazenie ze autorka ma 15 lat albo i mniej..) .. idz juz lulu ...dobranocka dawno sie skonczyla...

Gość to pocaluj sie
a ja wydaja 1funciaka na tydzien

Gość mała255
Tak mówi tylko dziecko: "Kupiłam sobie coś, ale nie powiem co..." To po cholere ten temat zaczynasz? Albo jestes jakas dziwna, albo ludzie maja racje - moze to bylo 100 zl... Mnie np. interesowaloby czy takie drogie kosmetyki czy ubrania roznia sie od tych tanszych. A Ty nawet tego nie potrafisz powiedziec. Zapewne odpowiesz, ze tanich nie kupujesz, wiec blagam - daj sobie na powstrzymanie. Czy to prawda czy nie, chcesz po prostu, zeby Ci zazdroscic

Gość tylko 10 tys
no dobra ..przyznaje sie kupuje tylko w szmateksach ...ale chcialam zobaczyc czy mi uwierzycie