Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylko 10 tys

wydałam dzis 10tysiecy na same ciuchy i kosmetyki

Polecane posty

Cos mi sie wydaje ze nie jestes w stanie przeliczyć tych euro na zlotowki :D cale szczescie ze wakacje sie skonczą to wrocisz do lekcji :D

Gość kingusia_bez_kocusia
morpheus hahahaa :-D :-D

Gość zdzisiaaaa
ahahhahahhaha dobre ...

Gość wetb 375hnen8
może rzeczywiście mówi prawde a Wy tak najeżdżacie.Kiedy mi zmarła mama a miałam wtedy 18 lat i dostałam pierwsze w zyciu odszkodowanie to wydalam 15 tysięcy w kilka godzin i w jednej galerii.Byłam jak w amoku i bardzo za to siebie potępiam,ale tak jest jak sie nigdy nie miało pieniędzy..a kupowałam wszystko po 8 identycznych sweterków tylko w innych kolorach,mase kosmetyków typu chanel,dior,pierwszy raz kupiłam sobie prawdziwe perfumi,zrobiłam drogie prezenty znajomym i gdybym mogła cofnąć czas wpłaciłabym kase do banku i trzymała na lokacie,bo teraz za własna głupotę cierpię i liczę każdą złotówkę...

Gość zdzisiaaaa
sluchaj...ale ona nawet nie potrafi powiedziec co kupila... jesli by tak bylo..zaraz by pobiegla do swoich rzeczy i spisala wiekszosc kosmetykow...by sie tym pochwalic.... a zreszta niedlugo pozniej zostal zalozony pewien topic..by sie dowiedziec ile co kosztuje ....kingusia wkleila link

Gość wetb 375hnen8
no może masz rację..ale wiem,że to mozliwe wydac tyle pieniędzy w kilka godzin..ale i tak nie rozumiem co ten topic miał na celu-pochwalenie się czy co?

Gość zdzisiaaaa
tak chyba chodzilo jej o pochwalenie sie..a moze chciala zeby sie wszyscy tym zachwycili..ze na to ja bylo stac... .. tylko po co sie chwalic? :O

Gość mareczkaa
zaloze sie ze zaraz wklei ceny tej osoby : 23:38 kraputka kozaki Pollini 370 euro płaszcz Max&Co 320euro torebka Furla 350euro kurteczka Solar 490zł kozaki Venezia 500zł hhyhyhyhy

można wydać w piętnaście sekund nawet 800 000 złoty, ale skoro leci taka kasa, to wiem na co, bez spisywania metek. Dziecko chciało przez chwilę być bogate, a wy wapniaki nie umiecie się bawić ;)

Gość mareczkaa
ej no ladnieeeee :-( wapniakami nas nazywasz...pojdziemy poskarzyc sie mamusi hahhaha :D

:P pamiętacie jak się było dzieckiem i wołało mamę z piaskownicy Maaaa- Mooooo Albo mama wyglądałą przez okno i krzyczała Olkaaaa, Kaskaaaa, Tomeeeek, Paaawel obiaaaad teraz na osiedlach jest cisza :(

Gość zdzisiaaaa
o matko pamietam.... no ale teraz sa domofony..... :P maa moooo :P nie zapomnijcie na sasiednim topicu ceny marki sa podawane ..chyba je niedlugo poznamy dzieki autorce naszych wspanialych topicow :D

Gość mała255
Buahaha! Dobre. A tak w ogole to ludzie, skad wy macie tyle kasy? Gdzie wy pracujecie? kim to trzeba byc zeby wydawac tyle pieniedzy??? Poradzcie cos, moze i mi sie kiedys uda ;)

Gość nic nie trzeba robic tylko
dobrze wyjśc za mąż ;-)

Gość ulenkaaaaaaaaaaa
taaaa... a pozniej sie obudziles ;)

Gość zdzisiaaaa
no na przyklad za jakiegs di caprio ...

Gość mała255
No ale ja nie mowie o tym dziecku co tutaj rozwinelo temat, tylko o tych co na tym drugim topiku podawali naprawde co kupili. A tak na marginesie nie liczy sie kasa tylko serce i charakter. No...chyba ze komus uda sie znalezc wspanialego mezczyzne z kasa to gratulacje. Ale slyszalam ze bogaci to zarozumialcy, ale moze sie myle. Ja tam mam swojego Skarbenka i nawet jakby dawali mi 100 mln za odejscie od niego to w zyciu bym tego nie zrobila. Nie ma takiej kasy za ktora bym go komus oddala :) Odwajemniona milosc nie ma ceny. Ale...moze nie bede zmieniac tematu

Gość to pocaluj sie
,,a gdzie ten Skarbeniek ??ze klikuniasz w ciemno nocke? a nie wlozeczku bara baraszkujesz z nim?????!!!!!!!!

Gość zdzisiaaaa
ojejka poszedl spac i juz ..a ona sie nudzi :) i koniec...:D idziemy spac :P

Gość mała255
Jakbys chcial/a wiedziec to jeszcze nie wzielismy slubu wiec jest u siebie. Sam zarabia pieniadze wiec trudno zeby dzien i noc siedzial ze mna. Zreszta ja tez pracuje. Ale chyba nie ma sensu sie tlumaczyc, nie rozumiem tego podejrzenia...Po prostu chcialam podkreslic, ze dla mnie nie liczy sie kasa, tylko czlowiek

Gość mała255
Cale szczescie, ze jeszcze normalni ludzie odwiedzaja to forum (zdzisia) Czlowiek chce cos napisac i od razu musi sie klocic. Goodnight everyone!

Gość to pocaluj sie
omja!godness!! sorki bayy

Gość kochana ja tyle to na
waciki wydaje... :o

Gość Ty ścierwo

Gość a dzis sobie łazienke
wytapetuje banknotami 100 eurowymi hhihiihhii hahaha

Gość tylko 10 tys
zawsze mi sie snią takie koszmary po psychotropach.

Gość jggh
widac, ze to jakies dziecko smietnika.. :/:/

Gość mam ochote na na na
na extra zabawke czterokolowa (+piate kolo z tylu na drzwiach) ale nie mowie ile kosztuje. Ale to taki maly moj kaprysik /serce/