Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co myślicie

prezent dla babci

Polecane posty

Gość co myślicie
dziekue bardzo:-) naradze się jeszcze z chłopakiem ale tak sobie pomyślałam ze kupimy bukiet kwiatów i filiżankę z herbatką a nasze zdjęcie z ramką podarujemy jej bez okazji- przy niedzielnych odwiedzinach:-) zrobimy jej niespodziankę

Gość koncertowo
ja tez uwazam ze filizanka to fajny pomysl, tylko zeby nie dawac do tego jakiejs bajeranckiej herbaty! no chyba ze babcia takie lubi:P moja babcia z dziadkiem jak dostali herbate "swiateczna"(czyt. piernikowa) i jakas sliwkowa to udawali ze sie ciesza a pozniej ta herbata lezala i lezala, bo tylko po troche mieszali ja z normalna zeby dalo sie wypic:P

Gość co myślicie
buteleczka20---> to samo pomyslałyśmy:-) prezent bez okazji

Gość co myślicie
koncertowo- wezmę to pod uwagę:-)

Gość a ja bym
fajny pomysl . jak jeszcze mozecie to robcie babciom prezenty bez okazji bo pozniej to juz tylko mozna kupic znicz. jakos nie widze znajac moja babcie, zeby znicz szczegolnie ja cieszyl ale coz robic kiedy nie zyje :(

Gość co myślicie
a ja bym---> wierzę że była super kobieta, zresztą które babcie nie są. Dziekuję bardzo za pomysły, teraz to całkiem inaczej, juz mi lżej bo zanim pomyslalm o kafe to przez godzine siedziałąm i sama dumałam.. a tu proszę pare minut i tyle pomysłów!!:-)

Gość wetb 375hnen8
polecamy sie na przyszłość,przepraszam,że odpowiadam za wszystkich :)

Gość co myślicie
a ja bym---> współczuję:-( dawno zmarła jeśli mogę wiedzieć?

Gość a ja bym
5 lat temu

Gość co myślicie
moja 3 lata i też mi było bardzo cięzko bez niej choc mogliśmy sie na to jakoś przygotować( o ile da się w ogóle przygotować) bo 2 lata wcześniej chorowało i coraz mniejszy kontakt miała z otoczeniem

Gość a ja bym
byla odlotowa. radzila zeby babciom nie ustepowac miejsca w autobusie bo jak im sie chce jechac po pietruszke to ich sprawa a my wracamy ze szkoly z ciezkimi plecakami i mamy prawo siedziec.

Gość co myślicie
to widzę że podobne poczucie humoru jak bacia mojego chłopaka, moge sobie ją wyobrazić

Gość ja zawsze
ale byla kobietka!!!! moja tez jest w deche, taka nowoczesna, niczemu sie nie dziwi

Gość a ja bym
co myslicie - a ty dlugo sie spotykasz z tym chlopakiem? nie jest to typowe zeby byc tak serdecznym wobec czyjejs babci powiedz mu ide mnie ze powinien cie po nogach calowac

Gość co myślicie
moja bacia mówiła: świat się wali a my dalej. To był jej tekst a teraz jest mojej mamy. Wiele przeszła w życiu ale nigdy nie narzekała i ze wszystkim dawała sobie radę

Gość a ja bym
moja babcia np mowila - wylaczmy juz telewizor bo tak tam pierdola ;)

Gość a ja bym
aha - i mowila ze pierdola w Radiu Maryja. sluchala tylko koronki i wylaczala

Gość co myślicie
hehe przekażę:-) jesteśmy razem ponad rok. Wobec takiej babci nie można być innym, jest tak kochana i dobra że szok. Zawsze uśmiechnieta, a jak walnie jakimś tekstem to normalnie padam:-) jest super. Jak się poznałyśmy to tak mnie wyściskała i wycałowała

Gość co myślicie
Ale sie uśmiałam:-) najgorsze to są właśnie takie dewotki co albo kościol albo radio maryja. Widzę że babcie jakie my znamy są naszcęście zupełnie inne:-)

Gość a ja bym
co myslicie -mozna, mozna naprawde powinien cie docenic. takich ludzi malo jest. jeszcze nie dosc ze idziesz na impreze to sie starasz jaki prezent wymyslic. super- niech ci sie zycie dobrze uklada bo zaslugujesz na to dziewczyno

Gość to pocaluj sie
kup jej dobrej marki wibrator

Gość babciulka wnuczulka
oj jak mi bylo by dobrze

Gość co myślicie
miło się czyta takie rzeczy, dziękuję Ci. Ale spokojnie mam tez dużo wad, ale staram się z nimi walczyc;-)

Gość a ja bym
moja babcia nie byla nigdy taka malutka babciowata tylko byla piekna kobieta z klasa i szykiem. piekne rysy twarzy, dlonie, jak aktorka. super gust. dystans do wszytskiego pozyczalam od niej ciuchy a teraz mam wszytskie i serce mi sie sciska.

Gość a ja bym
wady to co innego - dotycza charakteru a bez nich czlowiek bylby nudny. ale jestes serdeczna i wiesz najwidoczniej o co chodzi w zyciu

Gość co myślicie
masz też wspomnienia i możesz je pielęgnować 🌼

Gość a ja bym
no nie wiem . minelo tyle lat a ja wciaz nie moge myslec o tym bez placzu. a ze mysle o niej caly czas to caly czas placze. nie wiem jak inni ludzie sobie radza ze smiercia ale dla mnie to jest nie do przejscia

Gość a ja bym
tzn mam na mysli czujas smierc. swoja bede musiala przejsc ;)

Gość co myślicie
Nie wiem co napisać... Każdy człowiek inaczej reaguje i każdy musi na swój sposób przezyc odejście bliskiej osoby. Pomysl co powiedziałaby Twoja babcia jakby zobaczyła Cię zapłakaną