Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak se putam...

jakie macie najdroższe ciuchy, buty w szafie?

Polecane posty

Gość to chyba używana
z jakiegos lumpexu...

Gość albo podróba w stanach
tego pełno...

ani używana ani podroba nie mam zamiaru sie kłocic ktoś tu chyba ma jakies kompleksy

Gość zdzisiaaaa
kompleksy? :D ehhh i tlumacz teraz ona chyba sama nie wie ze ma podrobke...

Gość a tutaj masz wiele innych
inżadna z nich nie kosztuje 200$, a Prada nie robi przecen więc nie da się kupic taniej... http://www.luxlux.pl/tag/Prada

Gość zdzisiaaaa
w sumie to nabijamy sie z jednej dziewczynki... :D

a jeśli ktos chce sie ze mna jeszcze spierać , oto przykład, ktos tu mowil ze nie Prada nie robi przecen http://images.google.pl/imgres?imgurl=http://www.delilahstyle.com/PradaYelChainFrt800x600.jpg&imgrefurl=http://www.delilahstyle.com/index.html&h=800&w=600&sz=307&hl=pl&start=10&um=1&tbnid=9Q_S4-KF4UEnKM:&tbnh=143&tbnw=107&prev=/images%3Fq%3Dhandbag%2Bprada%26svnum%3D10%26um%3D1%26hl%3Dpl%26lr%3D%26sa%3DG

Gość Prada Dior Valentino
Gucci G&G Chanel i wiele innych podobnych to sa domy mody, które nie organizuja ani przecen ani wyprzedazy więc nie da się kupic takiej torebki tanio, a jesli trafia sie jakis egzemplarz z wadą to wycinane sa wszystkie metki i loga,a wtedy to troche bez sensu nosic taka torebke bo i tak większoćs nie skapnie się jaka to firma, a przeciez o to chodzi 99% kobiet, które takie drogie rzeczy kupują...

Gość mareczkaa
racja

Gość fajne strony z podróbami
podałaś, one sa mniej więcej tak samo oryginalne jak te z allegro za 500zł...

cóż widocznie Twoja teoria jest błedna , logo i metki są, a wszystkim \"życzliwym\" radze przyczepic sie do pozostalych produktow wymienionych tutaj przez niektore osoby a ode mnie grzecznie sie odczepic:) milej nocy

stanik za 2500zl:o no chyba zart:o kozaki za 270zl;) i kiedys pumy -haloweczki za 290;) jestem studentka i dla mnei to duzo kasy;) kupilam za swje;)

Gość jesli wolisz wierzyć że masz
oryginalną Pradę za 200$ to twoja sprawa... :o

Gość sylwia 4647
ehhhh Ariane84 a Ty cale zycie biaedna na tych topikach chyba spedzisz, boze dziewczyno czy ty nie masz zadnych zainteresowan, znajomych, zycia osobistego, ze caly czas i coi 5 min w ciagu dnia sa tu twoje komentarze, ehh

co 5 minut? niemozliwe ze jestem az tak szybka:classic_cool: co do mojego zycia i zainteresowan to moja osobista sprawa martw sie o siebie:)

Gość sylwia 4647
Ariane84 co 5 minut? niemozliwe ze jestem az tak szybka I CIEBIE TO BAWI? ALE COZ CIPOZOSTALO ROBIC, ORGINALNA TOREBKO PRADY ZA 200S HEHEH DOWCIP MIESIACA:) DAWAJ COS JESZCZE :)

Gość no właśnie dobre spostrzeżenie
bo jak torebka jest oryginalna to się piszę przez "y", a jak jest taka jak Twoja to sie pisze ORIGINALNA... :o

Gość sylwia 4647
hahah lepiej bym tego nie ujęła :D

Gość ludzie wy jestescie zalosni
widac,ze zero pojecia macie. Prada oczywiscie robi przeceny, tak samo jak chanel i inni. mnie niestety nie stac na te sklepy nawet po przecenie, ale kiedys bedac w lumpie w De kupilam nowe kozaki gucci za 30 euro. babka mowila,ze nikt jakos na nie uwagi nie zwrocil i babki nie mogly sie w lydkach dopiac.

Gość te podrobione to na pewno
robia przeceny! nawet 70%... :o

Gość rafaello dla obydwoch
podrobione w firmowych salonach. tak pewnie.

Gość Vroniś
Wy biedne idiotki wściekacie się, że nawet na podróbki z allegro was nie stać, i dlatego dokuczacie tej dziewczynie... Rzeczy od Prady itp. sprzed dwóch- trzech sezonów można kupić za naprawdę rozsądne pieniądze. Która modna, elegancka i bogata kobeta będzie chciała wydać 1000-2000e za niemodną już torebkę sprzed paru sezonów? Żadna! Dlatego są przeceny i wyprzedaże, durne kwoki