Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mam swoje zdanie

Moj mąż jest Egzotyczny.

Polecane posty

Mili Państwo, poszukuję (do wywiadu telefonicznego) osób pozostającyh w związku mieszanym. Zainteresowane osoby proszę o kontakt na maila, najlepiej z numerem telefonu - oddzwonię. Ogłoszenie jest ważne do 16.10.2007.

Gość ja mam żone która pochodzi
z Portugalii i na początku było ciężko w Polsce, ludzie dogadywali itp itd ale już jest dobrze :D

Gość kobietki z zagranicy są super
100% lepsze niż w polsce

Gość co sie dziwicie polska
to jeszcze zaścianek europy, daleko nam do innych narodowosci, inna mentalnosc

Gość mmmarin
za granicą jest dużo rzeczy i ludzi lepszych, niestety polki i polacy nie mogą się z nimi równać, taka prawda

Gość żonaaraba
ja mam męża z Algerii ,i jest tak jak ma byc w małżeństwie łącznie z cichymi dniami ,klótniami i zgodą w łóżku ,dla mnie wszyscy faceci są jednym penisem zrobieni

Gość rgwgwag
moja siostra ma meża nigeryjczyka a ja jestem chrzesna ich pieknej córki i powiem tak mi osobiście czarni faceci nie kręca- ale nic do nich nie mam, ale uważam że dzieci z takiego zwiazku sa najpieknijeszymi dziecmi na swiecie :)

Gość Drogie dziecko !
Wszyscy nasi mężowie to egzotyczne stwory . Nie trzeba być tu afrykańczykiem ! W męskim rodzie są tylko mniej lub bardziej egzotyczni .

niestety ale potwierdzam, ze w Polsce jest duzo takich dziwnych ludzi napierdalajacych na inne rasy, krytykujacych wszystko i narzekajacych nieustannie a prawda jest taka ze sami sa chamowaci jak nikt ...w tych krajach ktorych bylam :O oczywiscie znam zajebistych Polakow, ale strasznie duzo takich dziwolagow niekumatych

Gość Leith
Podbijam wątek! Sa tu jeszcze jakieś szczesliwe kobietki w zwiazkach mieszanych ? :) Ja od dwoch lat w zawiazku Podadam na priv Rasistom z gory dziekuje :)

Gość loveandhope

A ja want powiem, ze moj chlopak pochodzi z Ghany i nie zamienilabym bo na nikogo nigdy 🤗😍Najwspanialszy dżentelmen, romantyczny , opiekuńczy.  Każdej kobiecie życzę takiej miłości ❤

Gość loveandhope

A ja want powiem, ze moj chlopak pochodzi z Ghany i nie zamienilabym bo na nikogo nigdy 🤗😍Najwspanialszy dżentelmen, romantyczny , opiekuńczy.  Każdej kobiecie życzę takiej miłości ❤

Gość loveandhope