Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plastereczek

Plastry raz jeszcze...bardzo prosze o rade

Polecane posty

Gość plastereczek

Witajcie dziewczyny. Nigdy nie bralam tabletek, ale raczej sie na nie nie zdecyduje bo mam dosc wrazliwy zoladek, i ogolnie odsc powolna przemiane materii nie chce tego jeszcze spowolnic. Wkrotce zamieszkam z narseczonym i zastanawiam sie nad plastrami, nie chce takiej antykoncepcji stosowac dlugo ale okolo roku. Czy to poczynie wielke szkody? Mam wiele, obaw, cvzy plastry sa tak samo skuteczne jak tabletki?

Gość migrenowiczka
plastry sa tak samo skuteczne jak tabletki a nawet moim zdaniem sa bardziej wiarygodniejsze.ja stosowałam plasty przez pół roku...i jak najbardziej jestem za nimi...gdyz widzac plaster na skórze wiedziałam ze jest przyklejony,trzyma sie i napewno działa....natomist z tabletkami jest nie co inaczej...połykam ja,ale nigdy nie mam pewnosci czy sie dobrze wchłoneła...zawsze moze byc jakis problem podczas biegunki i często trzeba uważac co sie je...aha i codsziennie o nich pamiętac...o plastrze tylko raz w tygodniu.zmieniłam plastry na tabletki tylko ze względu na to zeby sprawdzic czy nie sa lepsze..

Gość migrenowiczka
ja płaciłam 49 zł....w krk...ale różnice sa ogromne bo widziałam nawet po 65 zł...zalezy od apteki...trzeba poprostu chodzic i pytac....ale moim zadnie sa oki tylko trzeba uważac przy kąpieli zeby sie nie za długo moczy zeby sie nie odkleił...choc klej jest dosyc mocny....za 2 miesiące zamierzam do nich wrócic...

Gość migrenowiczka
3 plastry.czyli wystarczaja na jeden cykl