Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madzialelea

ONA MA 60 LAT A WYGLADA JAK DWUDZIESTOLATKA..JAK ONA TO ROBI..NO JAK..

Polecane posty

Gość a mam ci udowodnić
ze nie wygląda jak 20-latka?

To prawda wygląda ślicznie :) Też bym chciała w jej wieku tak wyglądać!! A co tam! Ja bym tak chciała chociaż wyglądać mając nie 60 a 40 lat ;)

Gość ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Pewnie dlatego, że zrobiła sobie lifting. Do czego oczywiście sięnie przyzna

No i co z tego, że zrobiła?? Czy lifting jest zakazany? To jakieś przestępstwo?? Niektórym nawet lifting nie pomaga :P To było złośliwe, przepraszam :)

po prostu odpowiedziałam na pytanie zawarte w temacie nie musisz od razu być złośliwa

Gość A NEJAKIEŚ DIETY NOWE CIAGLE
ten stary paszczur jest po tysiacach operacji plastycznych i kazdy tam gdzie mieszkam to wie.. a mieszkam w pradze.. szkoda ze w Polsce ludzie wierzą w to ze ona tak naturalnie sie starzeje..heheh zal mi was.. jaki lifting?zeby to byl lifting jeden to nic ale to co ona robila sobie z twarzą jeszcze to masakra..to chodząca i zywa reklama operacji plastycznych.

Gość cieszcie się
że można w tym wieku tak wyglądać, zamiast krytykować. Wy tez będziecie miały tyle lat

do ojjjjjjjjjjjjjjjj --> przecież od razu przeprosiłam za swoją złośliwość :) Nie obrażaj się.

W TYM wieku, nikt naturalnie tak nie wygląda, niestety. A więc i ja tak wyglądać nie będę, bo mnie na to nie stać

Gość no i nic dodac nic ujac
j.w :D

Gość cieszcie się
"W TYM wieku, nikt naturalnie tak nie wygląda, niestety. A więc i ja tak wyglądać nie będę, bo mnie na to nie stać" Moaj sasiadka ma 57 lat i wygląda jeszcze całkiem nieźle.

A jaką ma ceręta twoja sąsiadka? Gładką jak pupa niemowlęcia, czy ma zmarszczki? Jeżeli wierzysz, że Vondraczkowa ma wygląd dzięki naturze, a nie operacjom, to ja nie bedę cię przekonywać, że nie jest inaczej. Stać ją, to niech sobie robi. Nawet lifting mózgu. smieszą mnie tylko porównania tych pseudogwiazdeczek do zwykłych ludzi, którzypotrafią starzeć się naturalnie. I to jest piękne. Bo ona pomimo młodego wyglądu ma jednak te 60 lat.

Gość iolo
ale cipe ma starą już na pewno i wiszą jej wargi do ziemi.kijem bym nie tknąl starej baby.fe

Gość hehehehehehehohoho
"ale cipe ma starą już na pewno i wiszą jej wargi do ziemi.kijem bym nie tknąl starej baby.fe" To ty musisz mieć najbrzydszą matke na swiecie, współczuje :P

Gość kg
na pewno jest b. zadbana bo całe życie miała kasę by o siebie dbać w najlepszy dostępny w tym czasie sposób. Widziałam ją kiedyś w ukrytej kamerze u Majewskiego i nie wyglądała tak dobrze jak na zdjęciach. Była z Maryla Rodowicz i z twarzy wygladał dużo gorzej od niej. Figura ok, ale twarz już ma rozjechana po operacjach no i b. zniszczone włosy

Gość faktem jest
ze vondraczkowa zawsze byla piekna kobieta i dbala o siebie a ze wspomaga teraz nature to co w tym zlego skoro robi to rozsadnie i te poprawki jej bardzo sluza bo nadal wyglada pieknie i naturalnie.

Gość moja teściowa ma 58
i też nie wiem jak ona to robi bo nic nie robi dla urody a ciało ma śliczne- żadnych celulitów, nie opada, w dodatku pali papierosy i jej dieta składa się w 90 % ze słodyczy tak więc chyba genetyka przesądza o naszym wygladzie

Gość ale nóg przecież nie operowała
a jaką ma skórę napietą, w szkou jestem bo ciałko ma niezłe i nawet nie jest prsta, tzn ma talie a w tym wieu to chyba trudne. (wiem wiem talie może sobie wyszczuplic) ale nogi to chyba ma naturalne

Gość część kobiet po prostu
ładnie sie starzeje:) to mogą być uwarunkowania genetyczne... nie wiem jak ona akurat -lifting czy nie ... ale np moja mama ma 62 lata i NIKT (!!) JEJ O TO NIE POSąDZA! Ja mam 41 i jeśli jestem zmuszona gdzieś podac datę urodzenia to wywołuje to zdziwienie:)-po prostu kobiety w naszej rodzinie starzeja sie inaczej,ani moja mama ,ja czy moje siostry nie mamy zmarszczek, obwisłych tyłków czy opon itp.nie wiem dlaczego nie dbamy specjalnie o diety ale ja np dużo jeżdżę na rowerze -ale to chyba nie jest przyczyną makijaż -tylko delikatny ,czyba,że na jakies wielkie wyście,kremy nawilżające i to wszystko ...jak spotykam moje koleżanki ze szkoły widzę jak ze zdziwieniem mi sie przyglądają-to miłe fakt🖐️

Gość fanie jest
geny,geny,geny i ona specjalnei nci nei musi robic aby tak wygldac :)

Gość fanie jest
geny,geny,geny i ona specjalnei nci nei musi robic aby tak wygldac :)

ale dlaczego uważacie że jeśli kobieta ma pieniądze i chce wyglądać młodo mimo swojego wieku nie może zrobić sobie nawet 100 operacji plastycznych? chce i może więc proszę bardzo. wygląda ślicznie i promienie jest trochę zbyt wystylizowana na naście lat ale to chyba charakterystyka programu taniec z gwiazdami;/ nie rozumiem nagonki ma lifting jest beeee wredna i stara prukwa. sorki ale jak bym w wieku powiedzmy 50 lat miała kasę to oczywiście poprawiła bym swój wygląd dlaczego bo dużo lepiej jest sie wtedy akceptowanym i lepiej sie czuje miło jest wzbudzać podziw i dostawać komplementy. żyjemy w święcie Photoshopa i ideatu młodości i piękna.

Gość o moj b....
jak to nie mozna zrobic operacjii nog i liftingu nog, najlepszy przyklad to demi moor. a inn eaktorki i modelki po ciazach

Gość nietykalna
moim zdaniem na 30 latek ona wyglada fakt ta czeszka sie swietnie czyma ;) pozazdroscic jej tylko mozna ;) hehhe

ona wygląda lepiej niż nie jedna dwudziestolatka....chciałabym tak wyglądać w je wieku.

Gość juz stara babinka
Co tu duzo gadac i wypisywac.Kobiety ktor e maja mnostwo pieniedzy zawsze bedą wygladały młodziej od kobiet majacych nie za duzo kasy i tyle .Tak zawsze było i bedzie.Gdyby te majace kase zamieniły sie miejscami z nie majacymi duzo kasy to na pewno byłoby na odwrot takze z uroda i utrzymaniem młodosci.NIe sztuka wygladac młodo i ładnie jak sie ma duzo kasy,ale sztuka jest nie miec kasy duzo,miec tylko wode i krem nivea(normalny) nie grzeszyc uroda a,le w dojrzałym wieku miec ciało jak niejedna nastolatka.