Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość macie co chcieliscie lalalalal

dlaczego ciagle narzekadzie na rzad, prezydenta itp?

Polecane posty

ktos na nich glosowal prawda? sami ich wybraliscie wiec macie co chcieliscie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak dla mnie to jest to proste niech lata dalej na hel i wydaje 600 tys w 2 tyg na to niech dalej wprowadzaja psy do sejmu sami jestescie sobie winni wiec nie narzekajcie juz bo mi slabo

Gość no ciekawe
Nie generalizuj, nie wszyscy głosowali no owego prezydenta, wszak nie miał 100%-ego poparcia, prawda????

jak to bylo kiedys w pewnej ksiazce o tragediach 2 wojny swiatowej i obozach "ludzie ludziom zgotowali ten los" historia sie powtarza

Gość hsghsdj
No właśne. Nasz prezydent jest ok. A narzekają tylko lumpenliberalni wyborcy PO i postkomuchy SLD czy LID. Nie prawdziwi polacy albo ludzie z wypranymi mózgami przez masońskie GW z michnikiem na czele(jak wiadomo finansowanego przez Szwabów)

nie rozumiem dlaczego nikt nie zajmie sie tym, ze z polski ucieklo juz 3 mln polakow i uciekaja ciagle a sa to mlodzi i wyksztalceni ludzie tylko sie kloca o psa w sejmie zenadaaaa

Pacanie ... a nie zorientowałeś się, że jest część Polaków, która na niego nie głosowałą ... Chyba mamy prawo do narzekania w takim przypadku :P

narzekamy, bo nas wk... ja nie niego nie głosowałam, jednego z drugim

PiS wygrał niewielką różnicą procentową. Wielu obywateli nie przystąpiło do głosowania, więc daj sobie spokój. Ja nawet za milion dolarów nie zagłosowałabym na PiS. I co oni takiego zrobili, że tak dobrze Wam się żyje? Ja tam tylko afery i strajk pielęgniarek pamiętam.

najlepiej obrazac z tego co widze to narzekaja juz i ci co na niego glosowali

ludzie, którzy na niego nie głosowali mają prawo narzekać, Ci co nie poszli na wybory oraz Ci co głosowali za Kaczyńskimi pownni siedzieć cicho.

mama przez 30 lat placi skladki na ZUS chce isc do okulisty- 3 miesiace czekania do laryngologa- 2 mies dentysta- hehe smiech na sali wszedzie trzeba chodzic prywatnie wiec po co placic te skladki a te pielegniary tez mnie lecza, czeego one chca? strajkuja lekarze, pielegniarki a juz w jakims szpitalu nawet pacjenci to jakis chory kraj sie robi slabo miiii

No ale co ty chcesz od lekarzy i pielęgniarek ? Słusznie strajkują ... Mają ciężką pracę, za którą nie są dobrze wynagradzani ... Lekarz zarabia 1,2 tys zł - tyle ile kasjerka w supermarkecie... śmiech na sali ... To raczej wina państwa, że nic nie robi ... a nie wina lekarzy ...

grancias nie raz byłam na ostrym dyżurze i nie widziałam żeby ciężko pracowali, siedzą w swoich gabinetach wcinają ciasta a ludzie pod ich drzwiami zwijają sie z bólu... rozumie że niektórzy mają naprawde ciężką prace np. na pulmonologii ale te pielęgniarki, które siedza w rejstracji a ich jedynym zadaniem jest robienie sobie zastrzyków z witaminy b powinny dostawać o połowe mniej kasy...

Skoro ktoś głosował na PiS i teraz tego żałuje, to mi pozostaje się tylko cieszyć, że w porę się nawrócił.

Nie ja ich wybierałam 😭 i musze teraz Cierpieć 😭

Gość Inny Szatan
A fakt że prezio Kaczor z Maryśką kosztują nas na same wycieczki lotnicze na Hel 600 000 zetów miesięcznie ci nie przeszkadza?A miało być tanie państwo i koniec z luksusami a la Kwas!