Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abrakadabra1791

Hipokryzja polskich kobiet!!!!

Polecane posty

Gość abrakadabra1791

Zastanawia mnie czemu tak wiele kobiet krytykuje mezczyzn za to ze....... krytykuja kobiety za rozwiazlosc, skoro same uznaja zazwyczaj to za cos zlego!! Musze stwierdzic z cala pewnoscia ze Angielki, Szwedki czy Niemki oddaja sie facetom tak samo czesto(choc nie wszyskim i nie wszedzie) to jednak maja na tyle klasy i wierza ze to co robia nie jest zle bo przyznaja sie otwarcie do ilosci zwiazkow, partnerow, etc... Natomisat Polki (przynajmniej w moim przypadku a takze przypadku znajomych) ZAWSZE graja swiete!!! Pomniejszaja te liczby czasem o kilka czasem o kilkanascie, czasem o kilkadziesiat, a czasem najzwyczajniej w swiacie stwierdzaja ze przeszłość nie ma znaczenia!!! Dlaczego wiec NIGDY ne mowia prawdy? Dlaczego ne chca aby mezczyzni zaakceptowali je takimi jakie sa, dlaczego nie chca aby faceci byli z nimi a nie z wyimaginowanymi kobietami o zmianianej dla wlasnych potrzeb przeszłosci???

Gość masz racje my dajemy
im prawo robic to co chca ale niech one nam dadza prawo decydowac z kim chcemy byc. To fakt, tolerancja powinna dzialac w obie strony!!

Gość ..........123456789
i faceci i kobiety lubią kłamać...by przypodobać się płci przeciwnej to na zasadzie reklamy! producent proszku bedzie wychwalać swój produkt pod niebiosa mimo ze to zwykły beznadziejny proszek! z człowiekiem tak samo! ukrywa niewygodną prawdę by zwrócic na siebię uwagę zareklamować się.. tylko potem udawanie kogos innego zaczyna uwierać zwiazek się psuje a niby kochajacy sie ludzie zaczynaja się nienawiedzieć bo...kazde miało cos do ukrycia... taka mentalnosc człowieka...

Gość a moze kobiety
jedyne co potrafia to patrzec na to co robia inni? Kiedys ktos madry powiedzial ze kazdy ma sumienie i rozum i kiedys stajac przed bogiem nie powie zrobilem tak bo mi tak kazano. Wy kobiety staniecie i powiecie "zrobilysmy tak bo tak robili inni" - zero wlansego zdania

Gość Romulus
NIe mysle ze dostaniesz odpowiedzi od kobiety. To naprawde jest skomplikowany temat. Widzisz ile odpowiedzi juz masz ? Jak jakas odezwie sie, to tylko zeby cie atakowac za to ze zalozylesz taki temat na forum :(

ja bym chętnie skrytykowała ale autor tak jakos namotał, ze nie wiem do końca o co mu chodzi krótko powiem tak: guzik mnie obchodzi kto z kim i kiedy sypia, czy o tym mówi czy nie mówi

ja nie krytykuję porządnych mężczyzn za to, że krytykują nieporządne kobiety ale przyznacie panowie, że postawa mężczyzny skaczącego z kwiatka na kwiatek i krytykującego postępujące analogicznie jak on kobiety jest godną krytyki hipokryzją:)