Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 43-latka

Słodko - syn nakrył mnie na tym, ja mąż robił mi minete

Polecane posty

Gość 43-latka

i się na nas tak jakby "obraził". Urocza sytuacja. Tylko co teraz zrobić? Syn ma 16 lat. I w ogóle nie rozumiem czemu smarkacze uznają, że rodzice żyją w celibacie?

Gość Lubię_żonatych
szczerze, to nie wyobrażam sobie milosci francuskiej pomiedzy osobami w Twoim wieku. Co innego jak ja lodzika robie starszemu:)))))

Gość 43-latka
Wszystkie dziwne wpisy należą do podszywaczy. "szczerze, to nie wyobrażam sobie milosci francuskiej pomiedzy osobami w Twoim wiek" A kto ci każe to sobie wyobrażać :D Ja sobie nie wyobrażam, jak 20-latki uprawiają miłość francuską. :P

Gość Lubię_żonatych
nio zapewne Twój mąż byłby bardziej ucieszony jakby mu taka 20latka loda zrobiła:)

Gość pewna po 40-stce
miłość po 40-stce, każdego rodzaju jest wspaniała a co o miłości i seksie mogą wiedziec 20-stolatkowie?

Gość pewna po 40-stce
mój mąz powiedział, że czułby jakby to robił z córką - bleeeeeeeee

Gość pewna po 40-stce
lubie żonatych - idź na forum KOCHANKI

Gość 43-latka
A mój mąż powiedział, że 20-latki nie wiedza czego chcą od życia i mają pryszcze :D

Gość pewna po 40-stce
:D:D

Gość Lubię_żonatych
tak mówi Twój mąż...hmmmm... jakbym weszła mu do łóżka zmieniłby zdanie na pewno :) Kobietki, kobietki, jakie Wy jestescie naiwne:)

Gość pewna po 40-stce
podobno największy szokiem jest nie to,że rodzice dowiedzą sie o rozpoczęciu życia seksualnego swych dzieci, ale to, że dzieci dowiedzą się, że ich rodzice jeszcze to robia. :):):)

Gość pewna po 40-stce
Lubie zonatych, jestes strasznie pewna siebie - no cóż takie pokolenie, żadnych granic, żadnych zsad, żadnych uczuć, tylko pycha i pewność siebie.

Gość 43-latka
Pokazałam mojemu mężowi to co piszesz, Lubię_żonatych, a on powiedział "eee, nie jestem pedofilem" :D

Gość Lubię_żonatych
43-latka.....przekonamy się, że w sekundę Twój mężuś zamieniłby się w pedofila jakbym tam wkroczyła?

Gość do Lubię_żonatych
dziewczyno jkestes daremna.......szkoda slow....uwazasz sie za osmy cod swiata a za 10 lat co powiesz nie bedziesz chciala sie kochac??????? mam 20 lat i wcale tak nie uwazam milosc jest dla wszystkich!!!! nawet dziadek babci nie strzela minetke.a tak wogole to jest temat ze syn nakryl rodzicow:)

Gość do Lubię_żonatych
mialabyc "babci niech strzela minetke" sorki za pomylke:P

Gość Lubię_żonatych
Ja zawsze będę chciała się kochać:))) Teraz jestem młoda i lubię wkroczyć na łoże żonatym facetom...zyje sie raz, a co bedzie za 10 lat tego nikt nie wie:) Lubelak, ale ja się bawię z Panami od 40 wzwyż ;)

- Lubię_żonatych nie ma to jak zadufane , pewne siebie istoty, kazdy temat przekształca w info o sobie i do znudzenia się chwala, prawda? a skad wiesz, że jestes w typie męża 40-latki. Niektótzy faceci lubia dojrzłe kobiet, na zasadzie-że jest jak wino do autorki niezręczna sytiuacja, bardziej chyba krępująca dla Twojego syna. Myślę, że nie gadaj z nim o tym, po co?On przeciez wie o co chodzi. Poetm jakoś to przełknie ale nie zaponi. Będzie starsz . zrozumie.

Gość do Lubię_żonatych
jestes pirdalnieta!!!!!!!!! a chcesz miec meza czy cale zycie zamierzasz byc kurewka?:)

Gość Lubię_żonatych
Kaprysna...jasne starszy facet woli dojrzale kobiety, nie rozsmieszaj mnie...znajdz mi chociaz jednego takiego faceta ;) jeszcze się taki nie narodził coby nie uległ moim pokusom. Nie mam sie czym chwalic, taka jest prawda.

Gość Lubię_żonatych
dopoki jestem mloda, to bede wlasnie tak robic. Przyjdzie czas na meza, juz sie o mnie nie martw:)

Gość Lubię_żonatych
lubelak..tak??? tylko zebys nie odpadl z mojej gry w polowie.

Gość Lubię_żonatych
Najbardziej lubi,ę obciągać panow w domach spokojnej starości :)

Gość jak to tylko
do założycielki tematu Stało się i nie zmienisz sytuacji. Myślę, że nie macie zamiaru tłumaczyć się synowi? Na drugi raz zapuka jak będzie chciał wejść do pokoju waszego. Sądzę, że nie on jeden zobaczył taką sytuację i musi się sam z tym uporać. Wpędzicie go w większe zakłopotanie jeśli będziecie rozmawiać z nim na ten temat. Może zrozumie jak sam zacznie zamykać się z dziewczyną w pokoju. A póki co, musicie robić to wtedy kiedy macie pewność, że śpi albo nie ma go w domu i za chwilę nie wróci. Cóż - małe dzieci, małe kłopoty. Gdy dorastają też nie jest lekko. Pozdrawiam

Gość Lubię_żonatych
43-latko mam nadzieje, ze maz lize Twoja wygolona cipeczke a nie zarosnietego bobra?

Gość do Lubię_żonatych
jestes KURWISZCZEM i tyle ROZJECHANYM KURWISZCZEM !!!!!!!!!!!!

Gość Lubię_żonatych
a Ty zazdrosnikiem i starym prochnem :)

Gość Lubię_żonatych
Wiem. Jestem największą kurewką na osiedlu ale za to mam najładniejsze różowe dresy:)

Gość ktoś czytający
Lubie żonatych faktycznie jesteś dziewczyną do seksu, jednym słowem kurwiszonem