Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Daniel86

Wiek a szanse na związek

Polecane posty

1 godzinę temu, Daniel86 napisał:

Witam. Gdy ja miałem 23 lata (2009 rok), to lubiła mnie pewna dziewczyna <3 A teraz w wieku 39 lat ja mam obawę, że moją jedyną zaletą był młody wiek.

Druga moja obawa, że z wiekiem uczucia mogą działać inaczej.

Trzecia obawa, 39-latek już nie musi mieć mega wyglądu, ale on powinien nadrabiać osiągnięciami, na które on miał czas przez te lata. A tymczasem ja w wieku 39 lat jestem tam, gdzie ja byłem w wieku 23 lat, a wręcz ja czuję, że ja się cofnąłem 😞

Czwarta obawa, ChatGPT twierdzi, że kobiety wcześniej i szybciej dochodzą do wniosku, że lepiej jest nim być singielkami, podczas gdy mężczyźni nadal chcą związków.

Ciągle narzekasz na brak kobiety a wiesz o tym, że dla kobiety facet musi być ogarnięty i przede wszystkim umieć zadbać najpierw o siebie ? :classic_cool:

Więc zacznj od tej opcji, bo jak narazie słuchasz jakiegoś mega mana i płaczesz jaki masz ciężki los. 

Edytowano przez Spaghetti ....

2 minuty temu, Get Out napisał:

A ja sejfy mogę pruć dla Ciebie , a Ty śmiesz nie schwytać kruka białego 😁

Dobra mogę spróbować tylko daj cynk gdzie ten biały kruk sie znajduję 😆

33 minuty temu, Onaaaa napisał:

Dobra mogę spróbować tylko daj cynk gdzie ten biały kruk sie znajduję 😆

Nawiązuje do tego że nie można się poddawać i choćby dla samej satysfakcji spróbować coś schwytać. 😊 Dać cynk i może frytki jeszcze do tego to bezczelne. 😁

1 minutę temu, Get Out napisał:

Nawiązuje do tego że nie można się poddawać i choćby dla samej satysfakcji spróbować coś schwytać. 😊 Dać cynk i może frytki jeszcze do tego to bezczelne. 😁

Ale co mam schwytać? Jakieś zwierze? 😅

Daj cynk i frytki i cole i o co sie rozchodzi 🤔🤭

2 godziny temu, Daniel86 napisał:

Witam. Gdy ja miałem 23 lata (2009 rok), to lubiła mnie pewna dziewczyna <3 A teraz w wieku 39 lat ja mam obawę, że moją jedyną zaletą był młody wiek.

Druga moja obawa, że z wiekiem uczucia mogą działać inaczej.

Trzecia obawa, 39-latek już nie musi mieć mega wyglądu, ale on powinien nadrabiać osiągnięciami, na które on miał czas przez te lata. A tymczasem ja w wieku 39 lat jestem tam, gdzie ja byłem w wieku 23 lat, a wręcz ja czuję, że ja się cofnąłem 😞

Czwarta obawa, ChatGPT twierdzi, że kobiety wcześniej i szybciej dochodzą do wniosku, że lepiej jest nim być singielkami, podczas gdy mężczyźni nadal chcą związków.

Gdy ja miałem 19 lat pewna dziewczyna powiedziała mi (:)) między słowami, że mnie lubi. Wyraźnie mi to powiedziała... Ja poniekąd to zrozumiałem, ale chyba nie byłem przygotowany na związek z cudowną dziewczyną (tak, to moja szkolna koleżanka Alicja B. z Korchowa). Do dnia dzisiejszego za nią tęsknię...

• Sad 1

13 minut temu, Onaaaa napisał:

Ale co mam schwytać? Jakieś zwierze? 😅

Daj cynk i frytki i cole i o co sie rozchodzi 🤔🤭

Białego kruka dla mnie na prezent. 😊

Przed chwilą, Get Out napisał:

Białego kruka dla mnie na prezent. 😊

Jejku i teraz całe noce i dnie będę polować co za życie 🤭

6 minut temu, Onaaaa napisał:

Jejku i teraz całe noce i dnie będę polować co za życie 🤭

O to to moje słowa mają mobilizować i jak nie spróbujesz będziesz się fatalnie czuć. 😊

O to to moje słowa mają mobilizować i jak nie spróbujesz będziesz się fatalnie czuć. 😊

Dobra tylko muszę kupić kusznie 😅

Przed chwilą, Onaaaa napisał:

Dobra tylko muszę kupić kusznie 😅

No i to mi się podoba taka postawa , bo waleczność jest seksowna. 😊 Kolorowych 😚

No i to mi się podoba taka postawa , bo waleczność jest seksowna. 😊 Kolorowych 😚

Juz zamawiam na allegro 😁 dobranoc 😚

31 minut temu, m_areczek napisał:

Gdy ja miałem 19 lat pewna dziewczyna powiedziała mi (:)) między słowami, że mnie lubi. Wyraźnie mi to powiedziała... Ja poniekąd to zrozumiałem, ale chyba nie byłem przygotowany na związek z cudowną dziewczyną (tak, to moja szkolna koleżanka Alicja B. z Korchowa). Do dnia dzisiejszego za nią tęsknię...

A ile lat minęło od tamtej pory?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się