Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 43-latka

Słodko - syn nakrył mnie na tym, ja mąż robił mi minete

Polecane posty

Gość no to się
Deprekuję raz jeszcze. Widocznie z paniami można się porozumiewać tylko przy pomocy zaimków i narządu rozrodczego...

Gość do założycielki
Mam nadzieje,ze to prowokacja,bo az wierzyc mi sie nie chce,ze w tym wieku mozna byc taka kretynka:-o

lubie zonatych - mój wiek jest w tej sytuacji niewazny,powiem tylko ze bedzie napewno pozytywnym czynnikiem doładowujacym :D

Gość matkachrzestna
Droga 43-latko. Twój syn na pewno nie jest obrażony, może tylko zażenowany czy też zawstydzony. Uwierz mi przejdzie mu . Dzieci są zawsze zdziwione, że ich rodzice uprawiaja seks.Ale minie kilka lat i pomyśli , ze to cudownie, ze moi rodzice kochaja sie . Wiem co mówię , bo sama kiedyś niechcacy nakryłam rodziców.

Gość 43-latkaa
"Mam nadzieje,ze to prowokacja,bo az wierzyc mi sie nie chce,ze w tym wieku mozna byc taka kretynka" A dlaczego kretynką? O co ci w ogóle chodzi?

Gość matkachrzestna
A do wszystkich oburzonych , ze mozna sie bzykać w wieku 40 lat - oświadczam ,że zamierzam sie bzykac dokąd sil starczy , nawet do 80-tki.

Gość młoda duchem
popieram matkęchrzestną!!!

lubie zonatych - no to juz bardziej od Ciebie zalezy :D mysle,ze trzeba by dwie sprawy omówić w bardziej intymnej atmosferze ;) ps.mail ?

Gość bbbvx
a ja wiem czemu tak trudno zaakceptować seksulanośc swoichj rodxiców - cóż, nie oszukujmy się do najpiękniejszych ich ciała nie należą :P a już widok minetki robionej prze ojca matce do najprzyjemniejszych widoków nie należy :o jak ja sobie pomyślę o seksie rodziców to mi się niedobrze robi :o

zeby uniknąc zlosliwych maili od lubelaka,wolałbym żebyś to Ty,jeśli możesz podała kontakt,proszę:)