Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ktośtam

Proszę o pomoc...

Polecane posty

Wiem, że to obrzydliwe i ochydne, napawa mnie to obrzydzeniem, ale kogoś muszę się zapytać, a tu na szczęście jestem anonimowa. Mam nadzieję, że ktoś mi odpowie, bo naprawdę nie wiem, czy mój problem jest normalny. Mam BARDZO owłosione okolice odbytu i pochwy. BARDZO. Nawet z tyłu. Czy to jest normalne? Myślałam, że tylko faceci tak mają, ale kiedy patrzę na siebie to... i jest też jeszcze problem taki, że ja wiem, że jeszcze daleko do tego, ale kiedy któregoś dnia postanowię uprawiać z facetem seks, to nie wiem, jak on zareaguje na to co tam mam... no i jeszcze najgorsze jest to, że jak idę na plażę, to nie mogę się swobodnie w wybranej pozie ułożyć, bo mam wrażenie, że włoski mi wystają spoza mojego kostiumu. A jak staram się depilować w okolicach bikini żeby mieć możliwość się opalić, to po jednym dniu włoski zaczynają odrastać mocniejsze i pojawiają się czerwone krostki, a balsamy nie działają. POMOCY!!! I przepraszam za tak obrzydliwy temat.

Gość dor7248
każdy ma jakieś... ale nie aż tak bardzo :/ pamiętaj, że po każdym goleniu będą one rosły coraz szybciej, wiecej i grubsze :/ najlepiej udaj sie do dermatologa... i też powiedz mu o tych kostkach. Albo jak juz idziesz do ginekologa to tez sie przeciez mozesz zapytac przy okazji.