Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stara forumowiczka

To forum strasznie spadło na psy zasługą ludzi...

Polecane posty

Gość stara forumowiczka

Dawno nie odwiedzałam tego forum aż w końcu postanowaiłam je odwiedzić. Niestety zdziwiłam się bardzo jaki tu syf panuje. I ciągle te wszechobecne małolaty, które albo się przechwalają albo wyzywają jedna przez drugą i zakładają beznadziejner topiki!!!! A kiedyś to było takie fajne forum z którego wiele można było się dowiedzieć. jestem przekonana że to nie tylko moje zdanie tak samo jak wiem że zartaz zaczną na mnie wieszać psy!!!!Porażka no ale cóż mamy ten nasz XXI wiek i ten postęp moim zdaniem zacofanie!!!!!!!

Gość stara forumowiczka
zalozyli nam neta w domu starcow.

Gość stara forumowiczka
no i prosze znalazł sie juz jeden

Gość stara forumowiczka
gdzie tamci ludzie którzy kiedys tworzyli to forum???? gdzie moderatorzy?????

ciekawe, kto wymyślił to podszywanie się... :/ choć tego się nie dowiem :P

Gość wszyscy jesteśmy wariatami
Mówicie, że kiedyś było lepiej, nie wiem, jestem można powiedzieć "nowa" ale widzę czasem właśnie takie opinie jak Twoja . Było lepiej więcej tutaj nie zajrzę...a może właśnie trzeba zaglądać i nie dać opanować forum małolatom?

to prawda kazdy ma w sobie cos z wariata ale jak powstrzymac małolaty????przeciez nie jesteś moderatorem tego forum a juz nie jeden próbował im jakos przygadac do rozumu ale pod osłoną anonimowości pokazuja swe prawdziwe oblicze!!!!!niestety

Gość dominika212
no tak, ale są też nastolatki, które umieją doskonale pocieszyć :)

Gość dominika212
ja akurat poznałam tutaj kilka nastolatek, które świetnie ze mną rozmawiały :)

nie mam nic przeciwko małolatom żeby nie było ze wszystki pakuje do jednego wora. Małolata mam na myśli taką która bezpruderyjnie się zachowuje, rzuca mięsem, pali papierochy, solar solar i jeszcze raz solar, i juz nie jedno w łózku robiła. Takie od razu po wyglądzie sie poznaje.....poprostu szok

Gość wszyscy jesteśmy wariatami
To prawda powstrzymać to się ich raczej nie da...a przynajmniej my nie mamy takiej mocy sprawczej...każdy wchodzi i pisze co chce, można ich co najwyżej ignorować...może chociaż części się znudzi:o

Gość a tobie kasiu się nie dziwie
że ci sie tu podoba. Wczoraj pokazłaś kto zaniżna tu poziom kulturalny

jejkus ludzie o co wam chodzi? to nie jest tylko wasze forum i kazdy moze pisac co chce bo kazdy ma do tego dostep jesli wam sie naprawde nie podoba to nikt was nie zmusza ze macie tu siedziec i czytac wszystko

ignorancja i jeszcze raz ignorancja;) tylko to pomoże . Pozatym nadal można zakładać fajne topki;)

no rzeczywiscie mocy sprawczej nie mamy ale i tak w porównaniu do USA to i tak polskie nastolatki tudzież małolaty to świętoszki. nie ma rady ignorowac nie potrafie dlatego o tym pisze.Z tego co widze to nie jestem osamotniona w swoim przekonaniu.

Gość następna fajna
mundurek już przymierzyłas ?????

oczywiście ze nikt nie zmusza, ale mozna zwrócić na to uwage, tez mi przeszkadza to co sie tutaj ostatnio dzieje, coraz wiecej jadu i głupoty, a siedze tutaj bo pomimo tego mozna trafic na normalne tematy i fajne osoby:)

was denerwuja jakies tematy zakladane przez malolaty ale nikt was nie zmusza do czytania! mozecie po prostu tego nie czytac poza tym jesli ktos sie pyta czy jest w ciazy to wy od razu ze tu tysiac topikow takich, itp.. ale wy nie musicie tego czytac, ktos kto chce to przeczyta i pomoze a nie przeczyta i jeszcze wyzwie..

no mozna ale jezeli jest jakich glupi temat to pelno nam osob jest i zaraz sie zaczyna klotnia i wyzywanie no i po co sie pytam?

fo fajna madchen..... Rozumiem doskonale ale do tego forum mam sentyment wiele ciekawych rozmow tutaj przeprowadzilam wiele mi one daly. A teraz wchodze i na nie patrze i zalamuje rece bo...kazdy wie dlaczego.