Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stara forumowiczka

To forum strasznie spadło na psy zasługą ludzi...

Polecane posty

Gość autorko topiku z fajną
nie dyskutuj bo nie warto

stara forumowiczka jeśli nie chcessz tracić nerwów to nie dyskutuj z fajną;) taka moja rada... zaraz Cie zacznie obrażać i wyzywać...

ale tak jak napisalam, do tego forum kazdy ma dostep i tego nie da sie zmienic najlepszy sposob to olewac podszywy i generalnie malolaty

anv - to najzwyczajniej musialam cie obrazic bo glupota az od ciebie bije.. jak widac nie kazdego obrazam bo nie jestem wredna ani nic po prostu jak ktos jest glupi i mnie denerwuje to tak jest...

podsumowujac najlepszym wyjsciem jest ignorowanie prowokacyjnych topikow(od niektorych az bije prowokacja, a pomimo tego mnostwo wpisow jest..)

tylko że ciebie wszyscy denerwują:( jesteś przewrażliwiona, źle wychowana, pyskata, niemiła i chamska...

Gość fajna ciebie razem z kasią P
w jednej klatce można zaszergowac

>>> stara forumowiczka polecam ci rozmowy niedokonczone w radiu maryja / TV TRWAM - mila atmosfera ciekawe i bardzo pasjonujace tematy jednopartyjni ludzie w ogole super :)

anv - myslisz sie:D nie wszyscy mnie denerwuja denerwuja mnie tylko te ososby ktore pisza ze jestem glupia i zalosna bo napisalam co mysle na dany temat a tak to normalnie spoko loko jest:D

Gość franek a ciebie
na budowie pisowni nauczyli ????

ojejejej naprawdę takie piszęęę a zawsze miałam 5 z polaka w szkole.....buahahahaha....jaki porfesor sie znalazł....kłócić się nie mam zamiaru z Tobą. Daruje sobie bo szkoda nerwów na takich jak Ty

Gość kucham franka

Gość Kasiu P tobie tez
juz dziekujemy

Gość droga stara forumowiczko
nie wysilaj sie bo są jednostki na tym forum niereformowalne mimo swojego młodego wieku

Tak, stare czasy z kafe jak powstawalo - forum bylo na pewno bardziej kameralne. Mnie tez tu dlugo nie bylo, zdarzylo mi sie zmienic nick i wrocic sobie z nudow. A do dzieciakow? Idzie sie przyzwyczaic, szkoda zycia na takie irytacje.