Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jutrzejsza

jutro ide sluchak kapeli na wesele, na co zwrócic uwage??

Polecane posty

Gość moja opinia
czy potrafia grać, czy nie fałszują, podpatrzeć jak się goście bawią-jeżeli jedziesz na wesele ich słuchac itp.

Zwróć uwagę na to, ile osób jest w zespole i czy ten sam skład, z jakim podpisujesz umowę, będzie grał na Twoim weselu. To ważne, gdyż wiele zespołów reklamuje się z jednym składem a gra z innym. Zapytaj też, jakie zabawy prowadzą podczas oczepin, jak długie sety przewidują i jakie przerwy między nimi. I poproś o próbkę ich możliwości NA ŻYWO, nie z dvd czy cd. Oglądając dvd mogą powiedzieć, że kamera kiepsko nagrywała dźwięk i dlatego tak o brzmi a na płycie dobry dźwiękowiec za pomocą odpowiednich programów potrafi podrasować piosenkę, zatuszować błędy itp. Dlatego poproś o to, by coś zaśpiewali "na żywo". Będziesz wtedy wiedziała, co to za rodzaj "muzyka weselnego".

Gość jutrzejsza
właśnie jutro zostałam zaproszona przez taka orkiestre do posłuchnia na zywo :) jestem ciekawe jak wypdanie to :) A mam takie pytanie do weddin_planner o ktorej najleiej isc tak koło 20?

A o której wesele się zaczyna? Nie warto iść zbyt wcześnie - zazwyczaj gościom trudno oderwać się od stołów przez pierwsze dwie godziny od rozpoczęcia zabawy ;)

Gość jutrzejsza
prawde powiedziawszy nie wiem, ale gosciu sam mówił zeby przyjsc koło 20-21 jak impreza sie rozkreci.

Gość jutrzejsza
ale dzis bede dzwonic i sie jeszcze dogadywac.

Skoro proponował konkretną godzinę, to nie ma co kombinować :) Idź i baw się dobrze :) I sprawdź, czy ten sam skład, którego będziesz miała okazję słuchać, zagra - ewentualnie - na Twoim weselu :)

...powiedziane zostało prawie wszystko...licz na swoje pierwsze wrażenie,zwróć uwgę czy jest taka zwięzłość w tym jak grają,jak bawią ludzi,zadać sobie trudu i posłuchać ich po północy,gdy kamerzysta się zwinie,a zmęczenie daje znać o sobie...to czas kiedy kapele zaczynają fuszerkę...dobre kapele grają poprawnie do końca.Są sprawy,których nie da się ukryć...pomimo zapewnień podczas podpisywania umowy.Pozdrawiam :)

Gość na muzykę jaką grają
i wykonanie?:) udanej imprezy :) 🌼