Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chyba nie tak

Mam problem-nie cierpie grubych kobiet

Polecane posty

Gość loloam
Chyba nie tak.........to ci problem. Tylko musisz wiedziec że ta gruba ma szanse schudnąć .......ale z twoim mózgiem nic sie juz nie da zrobić......jestes kobietą.????? A mam wrażenie ,że podpisujesz sie Tomek....

Gość
ale powinnaś się cieszyć że jest coraz więcej grubych dziewczyn - w końcu konkurencja coraz mniejsza ;)

Gość mam wrazenie ze
jesli jakas cecha u kogos w otoczeniu ci przeszkadza to znaczy ze masz podobny problem ktorego nie akceptujesz u samej siebie zobacz co to za problem, zaakceptuj najpierw potem staraj sie nad nim pracowac a przestana cie draznic osoby z otoczenia- jaki komfort psychiczny, ulga nie lubisz otylych kobiet- twoim problemem przypuszczalnie jest skrywana nieakceptacja swojego ciala, dazenie do perfekcji, gardzenie niedoskonalymi i slabymi ludzmi, byc moze sama walczysz z atakami obzarstwa a potem rygor diety itp itp sama musisz pogrzebac w podswiadomosci i znalezc co to takiego

Gość prawda boli bardzo
autorze strzał w 10tke w końcu ktoś powinien to powiedzieć... a niech sobie pasztety gadaja narzekają i ubolewają.... nie przejmuj się .... im więcej grubych tym lepiej szczupłe laski tracą konkurencję a fajny facet ma powodzenie ;)