Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pytam z ciekawości

Kim byście chcieli być z zawodu???A kim jesteście???

Polecane posty

Gość fgdfgdfg
chcialabym byc z zawodu dyrektorem!!!!!!!

kiedys chcialam byc chirurgiem ... pozniej, w liceum- architektem... i tak sie stalo :)

Gość hmmmmhmmmhmmmm
Chciałam byc cukiernikiem, ale za dobrze się uczyłam :( I zostałam... nauczycielką :(

Prawnikiem chciałam być. Prawnikiem jestem. Chciałam być jeszcze przejściowo dziennikarzem i powiedzmy, że to mi się udało. Piszę artykuły prawnicze. Myslę sobie, że za jakiś czas chciałabym się zająć architekturą wnętrz:-)

Gość yeuyerue
Ja kiedyś chciałam być aktorką heheh więc grałam sobie w szkolnych przedstawieniach ,nawet jakas nagroda była,potem w gim. marzyła mi się kariera prawnicza ,ateraz jestem w LO na biol-chem-fiz więc nic nie trzyma się kupy ,a nawet nie wiem ,co potem zrobię ,bo wcale nie ciągnie mnie do medycyny;/

Gość jestem socjologiem
a chciałabym być patologiem sądowym albo policjantem z wydziału zabójstw :) niestety, juz za późno na zmiany

yeuyerue - wszystko jest mozliwe, i twoj kierunek w liceum wcale nie oznacza , ze pojdziesz w tym kierunku :D ja tez bylam na biol-chem (jwybierajac kierunek jeszcze myslalam o chirurgii :D ) i poszlam na techniczne studia :)

jak byłam mała to chciałam zostać strażakiem,potem księdzem :))) od Liceum marzyłam,aby zostać katechetką i tak się stało

Gość malesia
chcialam byc pilotem,latac samolotem a latam...po sklepie:o