Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kawaler do konca

Juz nie szukam kobiety, a rodzina nie chce mi dac spokoju...

Polecane posty

Gość kawaler do konca

Wiem ze jestem sam przez urode a raczej jej brak..ok nic na sile, upokorzenia znosilem dlugo ale teraz koniec, studiuje pracuje, wolny czas to silownia i komputer, mi zycia odpowiada ale rodzina mnie napastuje ... nie ma tygodnia bym jakiejs glupiej aluzji nie uslyszal, pytania itd Nie bede mial, zony , dzieci itd...dlaczego im tak trudno to zrozumiec ?

Gość kawaler do konca
nie , głosowała na Jędrka Lepieja

Gość kawaler do konca
nie o to chodzi...rodzina za PO , ale mi to zwisa, niech mi dadza spokoj..

Nie martw się ja też tak mam :O Nie z powodu urody, bo się podobam facetom ale ja nie jestem gotowa na związek. Dla mojej mamy to nie do pojęcia, ze spotykam się z różnymi mężczyznami. Ona by mnie już najchętniej wyswatała :D

Dlaczego krytykujesz sam siebie? Dlaczego oceniasz swój wygląd? Nie sądzisz, że w życiu liczy się szczególnie to co sobą reprezentujesz: inteligencja, sposób bycia, spryt itd. Oczywiście, że sa osoby dla których fizyczność jest cechą podstawową aby wogóle podjąć jakąkolwiek rozmowę z płcią przeciwną, ale uwierz mi, że to wnętrzne w człowieku jest najcenniejsze. Troszkę optymizmu i przyjmij czasami jakiś komplement zamiast słyszeć wady, szczególnie te płynące od rodziny.

Gość ile masz lat kawalerze
???????

Gość kawaler do konca
kiedys myslalem ze takie cechy sie licza ale zycie pokazalo mi ze sie myle..lat mam 24 .....

Gość aGGGGGGGGGGGGGA
Eeeeeeeeeeeeee to młody jesteś, nie o to chodzi, żeby szukac sposobu na znalezienie tej jedynej, trzeba zacząć od zadowolenia z siebie, myśl pozytywnie, w zasadzie każdy ma jakieś "coś" z czego jest zadowolony.

Gość kukilukipuki
odsun sie od rodziny

Gość dsgdsgdsg
powiedz ze miesiac przed slubem dasz im znac zeby zdazyli kupic prezent,a poki co zony nie szukasz bo wystarcza Ci kochanka...dadza spokoj

Ja mam to samo tylko w trochę innej wersji.Jestem mężatką,a rodzina molestuje mnie,dlaczego jeszcze dzieci nie mamy.Jak będziemy mieli,to będą pytać dlaczego tylko jedno...Ręce opadają.Ale taka to polska mentalność jest.

Gość dsgdsgdsg
a ja odpowiadam ze meza nie szukam i po co mi jeden jak jest tylu facetow i wole miec paru...przestaja dalej pytac:)