Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przestraszona aaa

czy to hemoroidy?

Polecane posty

Gość przestraszona aaa

Wyczułam guzek na odbycie. Boli jak tylko nadusze. Mogę normalnie siadać i chodzić i nic nie boli. Ale jak nadusze to jest ból. Nie krwawi. Co to może być? Hemoroid czy moze jakis zakrzep?

Gość przestraszona aaa
prosze odp

Gość olkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nosisz stringi? mi ginekolog powiedzial,ze moznaod nich osacraka odbytu...

Gość przestraszona aaa
rzadko nosze, ale ostatnio cala noc miala na weselu. A co to takie jest? zniknie samo?

Gość przestraszona aaa
??????

Gość na wszelkiiiiiiiiiiiiiiiiii
wypadek idz do lekarza... jesli to poczatki hemoridow to za kilka dni ci to zniknie, ale bedzie sie pokazywalo co jakis czas (szczegolnie jak kilka dni nie pojdziesz do toalety na dluzsze posiedzenie) i bezie cie denerwowac i bedzie sie rozwijac. Najlepiej jak ktos odrazu to zobaczy, da Ci jakies czopki i powie jaka masz diete stosowac... Nieleczony hemoroid moze sie przerodzic w raka odbytnicy

Gość przestraszona aaa
Nie dzwigam specjalnie dużo. W ciązky też nie jestem. A to moze byc hemoroid wewnetrzny czy zewnetrzny? Na wszystkie mozna stosować czopki? A moze to byc poprostu jakis zakrzep?

mialo byc "raka odbytu" raczej nie znika samo, ale szansa,ze to to jest znikoma. idz do lekarza... nawet do ginekologa.

Gość przestraszona aaa
Ale ginekolog mi chyba nic na to nie poradzi?

poradzic moze i nie, ale rozpozna... powie ci ci i bedziesz wiedziala gdzie isc dalej.

Gość ecipeci-k
kup sobie cos w aptece ,masc albo czopki

Gość w zasadzie kazdy lekarz
nawet pierwszego kontaktu moze Ci to obejrzec i stwierdzic czy to to.

Gość przestraszona aaa
A jezeli to nie jest hemoroid a ja bede smarowala mascia na hemoroidy to moze mi się coś stać?

chyba od zbyt dlugiego zwlekania z pojsciem do lekarza:) sama masc tylko obkurcza zyly:) i lagodzi pieczenie. leczy objawy,nie przyczyny

Gość przestraszona aaa
a jak poczekam tydzien to nic nie sie nie stanie?

Gość wiesz Kochana...
ja problemy z hemoroidami mam od 1 klasy liceum bo od tego czasu prowadze siedzacy tryb zycia. Przyznaje nie jestem szczupla.... teraz zaczynam ostatni rok studiow i chyba za jakies 2 tyg bede miec operacje na hemoroidy. radze Ci szczerze im wczesniej pojdziesz i zaltwisz to w razie czego profesjonalnymi lekami, dieta i lepszym stylem zycia tym lepiej dla Ciebie. Nie zabawiaj sie w czopki masci i inne swinstwa, dzialaja tylko na jakis czas... potem Ci sie trafia imieniny, wesele, bedziesz jadla troche tlusciej i znowu sie pojawia, i tak w kolko - - - prosta droga do operacji...

tydzien moze faktycznie cie nie zbawi,ale miesiac juz tak. marsz do lekarza!! :)

Gość przestraszona aaa
a jak mi to zniknie np po tygodniu to tez mam isc?

Gość TAKTAK TAK TAK
TAKTAK TAK TAKTAKTAK TAK TAKTAKTAK TAK TAKTAKTAK TAK TAKTAKTAK TAK TAKTAKTAK TAK TAKTAKTAK TAK TAKTAKTAK TAK TAKTAKTAK TAK TAKTAKTAK TAK TAKTAKTAK TAK TAKTAKTAK TAK TAKTAKTAK TAK TAKTAKTAK TAK TAKTAKTAK TAK TAKTAKTAK TAK TAKTAKTAK TAK TAKTAKTAK TAK TAKTAKTAK TAK TAKTAKTAK TAK TAKTAKTAK TAK TAKTAKTAK TAK TAKTAKTAK TAK TAKTAKTAK TAK TAKTAKTAK TAK TAKTAKTAK TAK TAKTAKTAK TAK TAKTAKTAK TAK TAKTAKTAK TAK TAKTAKTAK TAK TAKTAKTAK TAK TAKTAKTAK TAK TAKTAKTAK TAK TAKTAKTAK TAK TAKTAKTAK TAK TAKTAKTAK TAK TAKTAKTAK TAK TAKTAKTAK TAK TAKTAKTAK TAK TAKTAKTAK TAK TAKTAKTAK TAK TAKTAKTAK TAK TAKTAKTAK TAK TAKTAKTAK TAK TAKTAKTAK TAK TAKTAKTAK TAK TAKTAKTAK TAK TAKTAKTAK TAK TAKTAKTAK TAK TAKTAKTAK TAK TAKTAKTAK TAK TAKTAKTAK TAK TAKTAKTAK TAK TAKTAKTAK TAK TAKTAKTAK TAK TAKTAKTAK TAK TAKTAKTAK TAK TAKTAKTAK TAK TAKTAKTAK TAK TAK