Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość louis

ROZJAŚNIĆ WŁOSY!!!!!!! PROSZĘ...........

Polecane posty

Gość louis

KUPILAM SE FARBE BLOND BO CHCIALAM MIEC CIEMNY BLOND JESTEM NATURALNA BLONDYNKA JASNĄ I PO UZYCIU TAMTEJ FARBY MAM CIEMNE WLOSY DZIS POSTANOWILAM ZE JEZCZE RAZ POFARBUJE Z NADZIEJA ZE WROCE DO NATURALNEGO KOLORU. ALE NIE MAM NADAL CIEMNE WLOSY. PORADZCIE CO MAM ZROBIC ALE NIE CHCE ICH JESZCZE RAZ FARBOWAC BO NIE CHCE ICH TAK MOCNO ZNISZCZYC. JAKIE SA METODY NA ROZJASNIENIE WLOSOW ALBO PRZYWROCENIE DO ICH NATURALNEGO KOLORY. PROSZE ODPISZCIE

Gość ogól sie na łyso

Gość o jaaaaaka
dzecko Ty mowisz "KUPIŁAM SE" ?! Ty SE kup najpierw słownik a potem SE dopiero farbuj włosy

Gość louis
ojej jeden blad i juz jestem tu skreslona?

Gość olkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
dekolor u fryzjera, ryzyko platynowym blondem(moze wyjsc pomarancz) na ciemny blond moga rozjasnic dluzej przytrzymane rozjasniajace ksztany recital preference, polecem ue2, bezowy kasztan

Gość haair
Są takie spraye rozjaśniające, którymi się psika włosy po myciu i one stopniowo rozjaśniają włosy. Aby uzysać jaśniejszy odcień, musiałabyś użyć farby o najjaśniejszym odcieniu blondu i użyć go na swoim ciemnym blondzie. Myślę, że wtedy wyszedłby jasny blond, choć na pewno nie tak jasny jak odcień na pudełku Ewentualnie rozjaśnicz i poproś zdolną koleżankę o zrobienie pasemek

Gość louis
dzieki wielkie;*

Gość pieprzycie głupoty
Nie słuchaj ich bo tylko zniszczysz włosy. Zamiast znów farbowac i odbarwiac włosy, po prostu myj je codziennie szamponem przeciwłupieżowym (one zmywają kolor), lub szamponen z rumiankiem do włosów blond.płucz rozcieńczonym sokiem z cytryny. Są też specjalne szampony do peelingu (popytaj w sklepach fryzjerskich lub u fryzjera) zdejmują one z włosów resztki preparatów do stylingu: lakierów, pianek, żeli itp, w twoim przypadku wyrównają strukturę włosa i usuną nadmiar barwnika. To powinno pomóc, najdalej za tydzień, dwa włosy bedą jaśniejsze. Jest lato, nic tak jak słońce skutecznie nie rozjaśnia włosów. I tak popełniłaś błąd dwa razy po rząd farbując włosy. Z radami koleżanek mozesz liczyc tylko na popalone włosy, zniszczone od dekoloryzatora i wypadające. Mam długie włosy i farbuję je na blond od 10 lat, więc mozesz zaufac moim radom. Następnym razem jak będziesz chciała uzyskac jasny blond użyj Garniere Nutrisse nr 100. Ta farba łatwo rozjaśnia włosy i nie pozostawia rudego odcienia.

Gość olkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
no faktycznie:P jak bedzie myla przeciwlupiezowym to jej ewentualnie blask zniknie. a koloru ubywa tyle,co po zwyklym szamponie do codziennego stosowania...skoro juz 2 razy bylo to z wloso i tak niezle siano. wiec nic do stracenia.

Gość co za bzdura
hahaha pierwsze slysze, zeby szampon przeciwlupiezowny zmywal kolor!!! ja farbuje wlosy od dawna, i jakos mycie takim szamponem nie zmylo mi jeszcze koloru

Gość louis
"pieprzycie głupoty" dzieki za Twoje rady;*