Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kapotka

odkupie suknie Agnes 1566

Polecane posty

Sprzedam elegancką, bardzo subtelną i piękną suknię ślubną zakupioną w renomowanym salonie Agnes w Poznaniu /kolekcja 2007 - model 1566/. Sukienka uszyta jest z delikatnej, gładkiej, śnieżnobiałej tafty, wykończona koronką i malutkimi, białymi perełkami z pięknym upinającym się trenem. z pięknym upinającym się trenem. Na przodzie sukni przypięty jest modny kwiat /można go dopiąć/. Jednoczęściowa sukienka (fason litera A) z wszytym gorsetem idealnie modeluje sylwetkę i wyszczupla, pięknie podkreśla biust, z dopinaną szelką na szyję, z tyłu prezentuje odkryte plecy. Lekka, idealna do całonocnej zabawy, nie krępuje ruchów. Założona tylko jeden raz (6 października 2007).Cena w salonie 2.450,00. Jest czyszczona - nie nosi oznak użycia. Jest ona zakupiona na wzrost 160 cm, rozmiar 38/40 Dodatkowo dodam bolerko /nowe, nieużywane/

Gość anja3
Cześć :) Dziewczyny czy macie może w szafie suknię Agnes 1566 Chętnie ją odkupię najlepiej na 160 cm wzrostu - śnieżno białą :) rozmiar 38

Gość sylwiaw5
Cześć mam do sprzedania suknię Agnes z kolekcji 2007 na wzrost 164 cm i rozmiar 38 za przystępną cenę. Mieszkam pod warszawą. Jak jesteś zainteresowana to proszę o kontakt na maila, wtedy prześlę zdjęcia sukienki i umówimy się na spotkanie na przymiarkę.

Gość sylwiaw5
zapomniałam dopisać jest śnieżnobiała.

Gość medea23
Ja także "poluję" na tę sukienkę, interesuje mnie rozmiar 38/40, na wzrost 175 + ewentualny mały obcas. Mieszkam w Krakowie, ale jestem w stanie dojechać na przymiarkę także w okolice Krk. Pozdrawiam :)

Gość anja3
Hej mam tę suknię jeszcze w szafie :) rozmiar się zgadza bo jest na 38/40 ale niestety wzrost nie ten ona jest na 165+

Gość channka
hj, ja mam suknię Agnes, rozmiar 40/42, wzrost 170 + obcas...śliczna...ale mogę sprzedać dopiero w maju, wiec jesli jeszcze ktos byłby zainteresowany to polecam:-)

Gość aga.s
hej jestem zainteresowana kupnem tej sukienki rozmiar 38, wzrost 168cm, kolor- biała

Gość kropeczka12.09
MAM DO SPRZEDANIA SUKNIĘ ŚLUBNĄ PLISOWANĄ JEDNOCZĘSCIOWĄ WŁASNEGO PROJEKYU WZROST 165+7CM OBCAS ROZMIAR SUKNI 36/38 DO PRZYMIERZENIA W ZABRZU LUB CZESTOCHOWIE ZAPRASZAM 665-228-435 GRATIS BUTY BOLERKO PODUSZKA NA OBRACZKI