a_laska 0 Napisano Sierpień 24, 2007 hej jeśli ktoś chce mieć oryginalny zeszyt do szkoły- musi to przeczytać!!! Wykonuję okładki na zeszyty różnego formatu ze znaczkami.... Stare zużyte znaczki, z kartek pocztowych z listów mogą być ozdobą twojego zeszytu, notesu, pamiętnika.... jeśli taki chcesz abym ci zrobiła musisz mieć 4 rzeczy: 1.znaczki - około 50 sztuk różne formaty mogą być takie same, jakie masz po prostu byle nie strasznie porozdzierane 2. zeszyt jaki ty chcesz format chyba że ja ci qpię... 3. i... 10zł w skarbonce:) na przesyłkę z powrotem do ciebie i reszta dla mnie za pracę:) Te 3 punkty wysyłasz na adres, który ja ci podam w e-mailu jeśli będziesz chciał/a mieć taki zeszyt... Mogę też zrobić zeszyt np. do geografii z mapą dowolnego miejsca na świeci i różnymi pamiątkami:) POZDRAWIAM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_-czarnulka-_ 0 Napisano Sierpień 24, 2007 Nawet fajny pomysł z tymi okładkami:-) Niestety ja do szkoły już nie chodzę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a_laska 0 Napisano Sierpień 24, 2007 Przedmiot także ty chcesz dowolny wybierasz ja robię okładkę ze ściągawką na cały rok... np fizyka albo chemia... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franky 0 Napisano Sierpień 25, 2007 A mogłabyś zamieścić jakieś zdjęcia swoich prac? Ciekawi mnie jak to wygląda :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a_laska 0 Napisano Sierpień 25, 2007 do Franky: to zeszyt z naklejonymi znaczkami i odpowiednio zabezpieczony... fotki podam we wtorek bo aparat w naprawie chyba ze uda mi się zrobić dobre komórką... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Martyna :) Napisano Sierpień 16, 2012 a widzieliście to? http://postcrossing.com.pl/wydawnictwo-ilustris-zeszyty-dla-dzieci-vt2109.htm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach