Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lniany kocyk

Czy 27 lat to za pozno aby zaczac wszystko od nowa?? Bez rodziny, pieniedzy

Polecane posty

Gość lniany kocyk

studiow czy jakiegokolwiek doswiadzczenia w pracy? Z facetem przy boku i wynajetym mieszkaniem . Czy jeszcze cos zrobie ze soba?? Przez poprzednie lata leczylam sie z uzaleznien, i zmanowalam na to kawal zycia. Potem poznalam M. i zaczelam sie zastanawiac nad sensem swej egzystencji Pocieszcie mnie

Gość ddddddddddddddddddddddddd
a powiedz mi jakie masz umiejetnosci?masz jakies hobby..mhh moze bys sama jakis biznesik rozkreciła??

Gość lniany kocyk
umiejetnosci hmmmm nie mam szczegolnych nie mam zadnej pasji moja pasja przez dlugie lata bylo uzaleznienie od alkoholu

Gość czekolada truskawkowa
to "gorzej byc nie moze" to super pocieszajace... ołał

Gość ruskas
proponuje jakis kurs zrobic..zawodowy niech ci maz finasowo pomoze..a po kursie..bedzie juz łątwiej cos znalezc..moze kurs układania kwiatow nie wiem..co lubisz

Gość Uważam że tak
Na pewno tak. Ja z mężem zaczynaliśmy zycie od zera, zawsze pracowalismy, dzisiaj zyjemy na srednim poziomie, mamy swoje mieszkanie, samochód, stac nas na wyjazdy na wczasy również za granicę ... Zawsze cieszylismy się naszymi małymi sukcesami i ... to pozostalo nam do dzisiaj ... Myslę, że po prostu trzeba chciec i pracowac ... bez tego ani rusz, bo manna sama z nieba na pewno nie spadnie ... powodzenia, pozdrawiam, a to na dobry początek 🌼

Gość wwwwwww...
27 lat to nie jest duzo, jeszcze wszystko przed toba:) najwazniejsze ze wyszlas juz na prosta i masz przy sobie kochana osobe. masz juz jakas prace??

wiesz co, ja mam mniej lat, studiuję, jakieś tam pieniążki swoje, rodzine znaczy zajeeebistych rodziców, rodzeństwo...ale brak mi faceta, tj miłości, i Tobie zazdroszczę - bo chyba jesteś \"bogatsza\" i masz całkiem dużo :) głowę w górę, uszy w pion i powodzenia 🖐️