Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lajla_123

podoba wam sie imię Dorota? i jakie są znane wam Doroty?

Polecane posty

Mi się osobiście podoba , ale tylko dlatego ,że mam kuzynkę Dorotkę i bardzo ją lubię. Nawet jakiś czas chciałam tak dać na imię swojej córce aczkolwiek przegłosowano imię na Sandrę :) Hmmm znane doroty przychodzi mi na myśl : Rabczewska , Welman i z bajki Dorotka w krainie Ozz ;) a dlaczego pytasz masz jakieś plany co do tego imienia ?

Gość lajla_123
pytam, bo moja koleżanka chce tak dać na imię swojej córci, ale ma opory, bo jej to imię bardzo kojarzy się z Dodą, która jej zdaniem jest doskonałym uosobieniem sztuczności, wieśniactwa, braku klasy, pseudointeligencji, itp. więc pytam jakie są inne znane wam Doroty?:)

Gość lajla_123
hm... mi raczej chodziło o to jakie cechy charakteru maja Doroty, które znacie osobiście, a nie jakie są znane ( w sensie sławne) Doroty;p

imię jak imię może być,moja sąsiadka ma tak na imię,jest bardzo pracowita

Gość YYY476
fuuj. ohydne. BLEEEEEE

Gość YYY476
a znana mi Dorota jest prosiem. :O

Gość YYY476
jest glupia niemadra i straszy swoim wygladem.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość lajla_123
widzę YYY476, że jakaś Dorota musiała ci nieźle zaleźć za skórę, skoro tak nie cierpisz tego imienia;/

Dorota Segda Dorota Stalińska Dorota Naruszewicz Dorota Terakowska Dorota Masłowska Osobiście znam jedną Dorotę,jest pijaczką i w ogóle..........:O ♥♪♫

Gość polskadziewoja
dziwne imię dorota jakby bez znaczenia

Gość DAREcKaD
ja mam na imie dorta. bardzo sobie je chwale bo nie ma az tak buzo dziewczyn o tym imieniy. zawsze jak chodzilam do szkoly,a bylo to dawno temu, to bylam tylko jedna Dorota i zawsze ja ktos wolal to wiedzialam ze chodzi o mnie:P. a nie tak jak inne imiona:anie, kasie,potem ole a teraz nadwyraz modne wiktorie!!! A jeszcze dodam ze imie dorota ma bardzo fajnia historie, wystarczy wpisac w ksiedze imion. Do "doroty sa beznadziejne" ja wcale nie czuje sie aseksualna, wrecz powiedzalaby, nadwyraz seksualna, i czasami prowokacyjna.

Gość roxy roxy
corka przyjaciela mojego taty ma na imie Dorota. Fantastyczna osoba, wiec imie kojarzy mi sie dobrze. Kojarzy mi sie z osoba bardzo opanowana, ciepla, dobra, czula, opiekuncza. :)

Gość Onnnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
moja mama ma na imie dorota i troche do dziecka mi nie pasuje.. bo takie troche stare jakby mi sie wydawalo :P hhehe

Gość źle mi się kojarzy to imię
I to nie przez jedną osobę, ale kilka.

Gość mala mysz
znam dwie doroty - jedna ''normalna'', druga ktorej nie znosze nawet w zasiegu wzroku, podla, zawistna, z wielka nadwaga ale zazdroszczaca i kpiaca z kazdej szczupjejszej dziewczyny, intrygantka i plotkara, wlazi do lozka kazdemu facetowi mimo ze mezetka, maz z odzysku odbity innej dziewczynie, wiec nie lubie tego imienia mimo wszystko i baaaardzo zle mi sie kojarzy

Gość DamaKier
Ja też jestem Dorota. Imie to początkowo mi się nie podobało. Później z tej niechęci wyrosłam. Teraz jestem z niego bardzo zadowolona. Nie jest zbyt często spotykane, ale też nie endemiczne. Trzeba jednak uważać, czy dziecko, któremu nadajemy imię Dorota, nie ma zbyt silnego charakteru. Ja mam bardzo władcze usposobienie i mocny charakter. To, że noszę twarde imie, może powodować podkreślenie tych cech. Jednak mimo tego, ja nie narzekam. ;)

Gość ulalalalalalalalala
Doroty sa super, przede wszystkim sa towarzyskie, wesole, maja poczucie humoru, wrazliwe, posiadajace wiele talentow, rodzinne, uczuciowe, seksowne, wygadane,elokwentne, wszystkie, ktore znam, takie sa :) Imie fajne.

Gość nie podoba mi się
samo imię nie brzmi za ładnie a na dodatek kojarzy mi się z BARDZO nieciekawymi osobami. W życiu nie dałabym córce tak na imię. Dla mnie imię Dorota jest okropne, przez skojarzenia z tymi Dorotami, które znam.

Gość dorotka17172
nooo..... według mnie to to imie jest takie sobie... pomimo ze ja tez sie nazywam dorota.....:))

Gość no jasne że Doda
Dorota Robaczewska :)

Gość genduzal
niezabardzo mi się podoba to imię ale prawda jest taka że wszystkie Doroty są fajnymi inteligentnymi dziewczynami :-)

Gość ładne imie
doroty sa eleganckie, inteligentne, maja dusze artystyczna, romantyczki, sa bardzo delikatne, czasami wladcze

Gość Jupijej
Moja siostra ma tak na 2 imię i nigdy go nie lubiła:/ Uważam,że jest dość ładne :)