Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

poradźcie

Polecane posty

Mam do was pytanie- chodzi o to, ze moja przyjaciółka ma kumpla. Jego siostra wychodzi za mąż we wrzesniu (dokładnie za miesiąc) i wiem na 100% że ten kumpel nie ma z kim iść, ale wciaż zwleka ze znalezieniem sobie kogoś. Przyjaciółka sugerowała żeby zaprosił mnie (znamy się od niedawna). Czy jesli nikogo sobie nie znajdzie i mnie wtedy zaprosi, to mam iść? Bo ja nie chcę iść tylko wtedy gdy on nie znajdzie "lepszej" kandydatki. Dodam, ze jestem ładną dziewczyną a ta trąba sie nie moze zdecydować..

i co, jakby coś, to iśc czy nie? bo chyba nie pójdę..:o

Kiedyś były do wynajęcia damy do towarzystwa. Jeszcze dzisiaj sa gejsze (inna kultura). Ale takim paniom płaciło się dobrze - i wymagało wiele.

wow, ale to kiepski pomysł :o

Gość e taaaam
to zalezy od waszych wzajemnych relacji... z tego co napisalas to nie sa najlepsze, wiec chyba lepsze by bylo gdybys nie poszla. dla odroznienia napisze swoja sytuacje - moj dobry kolega umowil sie ze mna ze jesli nikogo sobie nie znajdzie, to wtedy na wesele pojde z nim ja. nie ma tu zadnych niedomowien, bo znamy sie jak rodzenstwo prawie, wiec realacja jest czysta, nie czuje sie tutaj jak "brzydsza siostra kopciuszka" ,raczej jak wybawicielka :)

No własnie, to rozumiem. A jeśli ma byc tak, że zaprasza mnie bo nie ma z kim iść i mówi mi to w ostatniej chwili to podziękuję. Moze to nie bardzo po "mojemu" bo on zostanie na lodzie, ale to jego sprawa..

Gość ja jestem rakiem
hmmm... a fajny ten kolega?

no fajny, podoba mi się :)

Gość Plina
no to jak fajny i ci sie podoba to idz. a on moze nie jest takim kretynem zeby 2 dni przed weselem cie zapraszac