Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość och ach ech

jak ja nie cierpie mebli z IKEI

Polecane posty

Gość och ach ech

so poprostu straszne tandetne i wogóle sa brzydkie

A mnei się dosyc podobają, aczkolwiek uważam, że są to meble dobre dla młodych ludzi, młodych małżeństw, którzy po raz pierwszy samodzielnie urządzają swoje pierwsze meiszkania, pierwsze gniazdka... ;) Potem z IKEI \"wyrastają\". Na pewno nie wszyscy oczywiście, ale ja tak przynajmniej zaobserwowałam ;)

Gość są okropne
nie ma gorszych mebli cos mnie bierze jak je widze

Może nie są najgorsze, ale ja za nimi nie przepadam, chociaż kojarzą mi się miło... ;)

Gość Filifionka00
IKEA?! Hhahaha a Bodzio może lepsze? Albo te nieszczęsne BRW? Nie ma sensownej alternatywy. Inne niestety są zbyt drogie. Zatem IKEA ma wieeele plusów :)

Gość bumci bumci
black red white daja rade , vox też ,kler, swarzędz- wszytko polskie i lepsze niz Ikea ;-)

Gość Filifionka00
Niestety uważam, że wszystkie te firmy są z wzornictwem daleko w tyle.

Gość bumci bumci
a twoja faza zalatuje popeliną.Ikea to masówka co z tego ze czasem maja dobre projekty -to okropne wchodzisz do szewcji do kuchni , do usa, do polski i wszedzi takie same meble -stosunek cena jakosć /też nie jest za dobra .meble z Ikei nie sa warte swojej ceny

pilnuj swojej fazy bo Cie moze przerosnac zaglada Ci ktos w gary ???????? nie jak masz cos do Ikei to napisz do firmy moze Cie ktos wyslucha , a nawet jak swoje zdanie na ten temat masz, to nie ublizaj tym co tam chodza i kupuja , nie za Twoje kupuja to raz , a dwa nie dla Ciebie kupuja ,proste ??????

Gość bumci bumci
alez ja nikomu niz ublizam i wcale nie uwazam ze meble z ikei są sczególnie kiepskie , wyraziłam tylko poglad na pewne zjawisko socjologiczne ...- czep sie autorki postu , jesli juz to ty lubisz czepiac sie innych np. mnie 1 zaatakowałas :-)bumci bumci