Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto jest ryba

a jakie są dziewczyny spod znaku Rybki????

Polecane posty

Gość kto jest ryba

???

Gość Mila9
znam ich sporo są bardzo spoko

Gość Rybki mają pipki
a Karasie po kutasie

Gość rybka1982
Oczywiscie najpiekniejsze! :) Szczegolnie te z 12 marca :p

Gość takie sobie rybki
Na pozór Ryby są delikatne i nieśmiałe, jednak aby zrealizować swe pragnienia zdolne są do niezwykłych poświęceń i zazwyczaj osiągają w życiu swe cele. Ryby wierzą w przeznaczenie, często też spotykają je niezwykłe i szczęśliwe zbiegi okoliczności. Sny przedstawicieli tego Znaku często okazują się prorocze. Doskonale radzą sobie Ryby w zawodach związanych z uczuciami i emocjami. Są wspaniałymi, pełnymi oddania lekarzami oraz bardzo dobrymi psychologami. Mają dar współodczuwania, potrafią słuchać i odpowiedzialnie opiekować się innymi. W głębi duszy zawsze są artystami, a jeśli zdecydują się i odważą tworzyć dzieła mogą liczyć na sukces. Ryby wierzą w idee, pieniądze są dla nich drugorzędną sprawą. Zazwyczaj wydają dużo, nie skąpią na luksusowe jedzenie i trunki. Żyją z dnia na dzień i nie myślą o oszczędnościach, często też ignorują sprawy i obowiązki urzędowe. Przedstawiciele tego Znaku mają delikatny system nerwowy, tradycja astrologiczna przestrzega ich przed nadużywaniem alkoholu, narkotyków i lekarstw. W miłości chcą Ryby zatracić się i wewnętrznie przemienić. Są urokliwe i potrafią uwodzić innych. Wierzą w miłość idealną, często też przydarzają się im historie godne poruszającego dramatu. Kochają bardzo mocno, całą swoją istotą. Zdolne są poświęcić swoje szczęście dla interesów drugiej osoby, często dla partnera rezygnują z własnej kariery. Szantaż emocjonalny niestety nie jest obcą im techniką w osiąganiu swoich celów. Ryby niekochane płaczą i dosłownie marnieją w oczach, często ich choroby mają psychosomatyczną naturę. Niektóre Ryby zdolne są do miłości platonicznej, latami ukrywając przed otoczeniem obiekt swych uczuć. Problemem Ryb bywa wyczucie właściwego momentu dla wyrażenia swoich uczuć, gdyż w głębi duszy czują iż albo jest jeszcze za wcześnie, albo już za późno.

Gość Zodiakowa maniaczka
sa super przyjaciolkami :-)

Katrinne--->dziękuje..i dla ciebie również 🌼

rybka 1982 Cieszę sie, ze tak myślisz o tych z 12 marca, bo moja córusia sie wtedy urodziła. A ja 11 marca.

deja vu, :) bujdetta -> Eee tam:P Nawet jeśli w młodości miałam takie skłonności, to je zwalczyłam:)

bujdetta, bo zamiast się nad sobą( i nami:o) użalać, to wyszłabyś na spacer(taka piękna noc) albo pobawiła się z ludźmi:P

No właśnie, ryby szybko się uodparniają na niekorzystne warunki i z wiekiem stają się coraz silniejsze :P

Gość rybka lutowa
:)

bujdetta -> To było dobre:D Wręcz wyborne:D A ponieważ większość z tego co tam jest się zgadza(oprócz koloru samochodu, bo ja bym biały,czarny albo perłowy wybrała:D) nie robię prawka:D

Gość ja rybka hehe
jestem też, z 14 marca!!! ale to bzdury co tam wyżej ktoś napisał, powiem że ja jestem inteligentna, atrakcyjna, pieniądze są dla mnie bardzo ważne i nigdy bym się nie poświęciła dla partnera,ani kariery ani zainteresowań a tych mam dużo. Ale forsa nie jest najwazniejsza oczywiście, tylko dobre zdrowie, dużo od partnera wymagam ale dużo mogę dać i facet z którym zechce stworzyć poważny związek będzie szczęsciarzem, mieć taką wyjątkową kobietę jak ja!! (pamiętajcie że grunt to dobre mniemanie o sobie:) )