Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cynthiaaaa

Dlaczego patrzycie tylko na wygląd???

Polecane posty

Gość cynthiaaaa

Ranicie tym innych :( A sami nie jesteście idealni...Dotyczy to zarówno dziewczyn jak i facetów...Już tyle razy dano mi do zrozumienia, że jestem paskudna, że w końcu w to uwierzyłam :( Ludzie, opanujcie się!

Gość kralowijka
dokładnie, zgadzam sie w 100% z autorka

Gość kralowijka
a Ty wyżej pomylona to uważasz że to takie śmieszne, albo jeszcze za mało śmieszne i stroisz sobie głupie żarty

Gość cynthiaaaa
moj punkt widzenia jest oparty o moje przezycia zwiazane z tym ze urody mi poskapila natura. gdybym byla ladna to bym patrzyla z pogarda na brzydkich i z zadowoleniem zem ladna a nie sciemniala ze nie o wyglad tez w relacjach damsko-meskich chodzi.

Gość kralowijka
no może i paskudne, na jedno wychodzi, tak samo też głupie jak i paskudne jest Twoje poczucie humoru

Gość kralowijka
ja tez za ładna nie jestem, ale moja psychka powoli z tego stanu uważania się za gorszą wychodzi

Gość awril
bzdura...napewno nie jestes paskudna...co to wigole znaczy? napewno jest cos,co masz ladnego-wlosy,oczy,usta...kazda kobieta to ma...trzeba tylko popracowac troche nad wygladem i nie sluchac co inni mowia...miej to w d...rozumiesz? po co sluchasz? wazne jest TYLKO to,co ty o sobie myslisz...zmieen myslenie o sobie,zaakceptuj siebie i bedzie ok ale napisz,dlaczego myslisz,ze jestes nieladna?

Gość Kasikkkkkkk
Niestety, POLACY lubia patrzec na wygląd zewnętrzny i oceniac kogos,moze niech najpierw zaczna od siebie.Zauwazyłam ze facet albo kobieta szukaja laski albo laska z kosmosu a sami wyglądają jak buraki.Niech każdy szuka adekwatnego do siebie ok?Bedzie łatwiej. A Ty laska nie przejmuj sie, ja miałąm kiedys tak samo,a teraz nie moge sie opędzic od facetów.Przyjdzie Twój czas,badx cierpliwa

Gość kralowijka
jak tak już rozmawiamy, to może napiszesz coś więcej o sobie Pomyloona, jestes ładna czy brzydka?

Gość waclaw17cm
zeby nie wiem jak mialy to w dupie i byly wyzwolone i harde to niestety prawda jest taka ze penis w kit nie stoi. i brzydka ma problem z postawieniem go i z chetnym do igraszek. coz tylko wibrator.

Gość awril
no i powiedzial co wiedzial (waclaw)

nie matrw się:) wygląd fizyczny nie jest najważnieszy, ładna dziewczyna tez może mieć smutno gdy faceci ją traktują jak niezłą dupe... wiesz mi że na dłuższą mete jest to nie do zniesienia... pozatym każdy znas jest ładny tylko niektórzy nie musza robic nic, a inni musza wydobywać to piękno...

Gość cynthiaaaa
Wypowiedź z 22:17 nie jest moja. Widocznie nie ma we mnie nic ładnego, skoro inni uwielbiają się nade mną pastwić. Popadłam w straszne kompleksy, nienawidzę jak ktoś robi mi zdjęcia i naprawdę daaawno już nie słyszałam miłego słowa dotyczącego mojego wyglądu. I nie jestem wymagająca wobec innych, ja nie patrzę na wygląd tylko na zachowanie. Zastanawiam się, czy nie iść do psychologa...Nie wiem jak długo tak pociągnę...

dziewczyny co wy mowicie?! nie ma dziewczyn ani mężczyzn \"paskudnych\" są tylko ludzie niezadbani... jak się sobie nie podobasz zmień fryzure, zafarbuj się, zacznij sie inaczej ubierać, malować, odwiedź czasem kosmetyczke, ogolnie zacznij o siebie dbać a nie wiecznie narzekać :P

Gość cynthiaaaa
porywaczka --> Dbam o siebie. Ostatnio bardzo się zmieniłam. Zamiast okularów noszę soczewki, maluję się, chodzę do fryzjera. Do kosmetyczki nie, bo mnie nie stać, zresztą nie ma potrzeby. I co z tego? Nic. I tak jestem brzydka. Jak mi nie wierzycie to zaraz wrzucę foto i założę się o przekonanie, że wszyscy przyznacie mi rację.

wrzucaj fote zaraz ci doradziny co masz zmienić a co zostawić;)

Gość awril
dawaj cynia fote...napewno nie jest tak zle jak piszesz

Gość cynthiaaaa
Mogę wysłać na meila. Nie chcę żeby wszyscy to widzieli...

Gość wiesz dziewczyno
dopóki sama tak o sobie będziesz myślała dopóty inni nic pięknego w tobie nie znajdą!!!!siła perswazji !! pamiętaj uwierz w siebie !!

cynthiaaa- nie wrzucaj foto bo nawet gdybyś była miss polonią to Cię zjadą... ale co z Tobą? czemu jestes tak zakompleksiona? ludzie trochę wiary w siebie! musisz sama sie poczuć dla siebie seksowna a nie szukać ciagle akceptacji wsrod innych, jak Ty sie polubisz to inni polubią Ciebie! brzmi banalnie ale to prawda

Gość cynthiaaaa
To inni spowodowali, że mam kompleksy. Kiedyś siebie lubiłam. Ale nagle spadła na mnie lawina obelg. Jak tu dalej być pewną siebie i swojej urody?..Zwłaszcza, że od dziecka byłam wrażliwa na przykre słowa pod swoim adresem. I co z tego, że się staram, skoro inni nadal tego nie widzą? To ze mną jest coś nie tak, czy z ludźmi? Chcesz, to wyślę Ci foto i sama ocenisz. Bo ja już naprawdę mam tego dość...

Gość cynthiaaaa
Poszło. Możesz dać opinię na forum :)