Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cynthiaaaa

Dlaczego patrzycie tylko na wygląd???

Polecane posty

Gość Mizo
Widzialem tu kiedys zdjecie faceta, ktory zalil sie, ze nie ma powodzenia u dziewczyn. Gdzie mi z uroda do niego. Wiec skoro on ma problemy, to jakie ja mam szanse?

Gość cynthiaaaa
E tam :) Nie jest źle. Dieta, ćwiczonka, trochę wysiłku i waga spadnie. trzeba chcieć. Dzięki za ocenkę i za fotki :) Dobranoc :)

Gość Mizo
Ja moge sobie chciec poznac kobiete, ale co z tego, jak ona nie chce poznac mnie

Gość cynthiaaaa
Mizo --> ja mogę z Tobą pogadać i się przekonamy, czy naprawdę masz coś do zaoferowania :) Jedziemy w końcu na dokładnie takim samym wózku. Meil już podawałam, także przemyśl to ;)

Gość nio i doszliśmy do
konkluzji: jesteś marudą,a dziewczyny nie lubią takich🖐️

Dam Ci trochę porad: Na początek przefarbuj włosy na ciemny lub średni blond, proponowałabym Ci taką fryzurkę, z grzywką na bok: http://ikf.com.pl/fryzury-dlugie/fryzura48.htm Możesz dołożyć także więcej starań do makijażu. Jasnym cienień maluj wewnętrzne kąciki oka a ciemniejszym zewnętrzne. Dla uzyskania wyrazistości namaluj czarną kretką cienką linię na górnej powiece, możesz zacząć malować od połowy powieki. Kiedy znajdziesz się przy zewnętrznym kąciku, kreskę pociągnij lekko do góry, po czym starannie pomaluj rzęsy. Proponowałabym Ci jeszcze lekkie zaznaczenie kości policzkowych różem w kolorze brzoskwiniowym. Powodzenia! :D

o tu widze prawdziwy zestaw porad od Oli . Hmm ja tez chcetnie zobacze Twoje zdjecie moze tez cos doradze Cynthia? Jak bedziesz chciala wysle Ci swoje.