Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ererer

jak robic samemu taka fryzure!!!

Polecane posty

oj wątpię że sama sobie poradzisz z tą fryzurą...ale powodzenia :)

Gość ererer
wiec jak sie robi tAKA FRYZURE??MOZE JAKIES DOMOWY SPOSOB NA NIA

Gość kropelka rosy***
sa specjalne plyny i walki czy klamry do robienia fal, ale niestety nie ma gwarancji, ze sie beda trzymaly te fale. Ja np. nie moge, bo fryzjerka powiedziala, ze przy moich wlosach to daja max pol godziny i sie rozprostuja :(

Gość erere
gdzie mam tych klamer szukac..i jak one sie nazywaja klamry do fal????czy jak ta fryzura sie nazywa??

Gość stylista
jest do tego spacjalna falownica

Gość to peruka do filmu pało

wiec do ułozenia takiej fryzury potrzebne Ci sa takie duze klamry i po umyciu wlosow nakladasz pianke albo zel (wsyztsko bardzo mocne) i zaczynasz ukladanie(musza byc mokre wlosy) no i teraz zakaldasz klamry tzn tak troszke naciagasz wlosy a od drugiej strony zakladasz druga i tak na przemian, to samo robisz po drugiej stronie glowy i z tylu, suszysz suszarka i na koniec spryskujesz wlosy lakierem ps wiem ze nakrecielam ale nie umiem tego inaczej wytlumaczyc:/

to są fale wyciskane czy coś takiego ;] Nie pamietam dokładnie jak to się robiło, ale nakręcało się jeśli dobrze pamiętam dookoła palca mokre włosy i przypinało metalowymi spinkami. Tak się zakręcało całą głowę, każdy rząd w przeciwnym kierunku, potem się to cholerstwo zostawiało do podeschnięcia, następnie rozplątywało i za pomocą grzebienia i palca formowało fale :) W praktyce nie do wykonania sobie samemu. Ale fryzjer powinien sobie poradzić

chodzi mi mniej wiecej o takie klamry (najlepiej jak by byly plaskie, w hurtowniach fryzjerskich sa napewno -takie same jak te co przypinaja fryzjerki do wałków tylko w duuuzo wiekszym rozmiarze).