Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jelitko

Polscy Faceci

Polecane posty

Gość jelitko

chyba zgodzicie sie ze mna,ze nie mamy sie czym pochwalic jesli chodzi o urode naszych,chodzac ulicami wielkich i malych miast stwierdzam-beznadzieja co to ma byc,gdzie tam im do latynowskich przystojniakow,jestem w szoka nie ma na kim oka zawiesic

Gość jelitko
Polki znowuz nie takie piekne,widzialam duzo ladniejsze kobiety np w Czechach

bo tych \"niby\" brzydkich polakow rodza rosjanki niemki i itp

Gość jelitko
ee przesadzasz amigo,tak samo moznaby powiedziec,ze te rosjanki i niemki porodzily takze brzydkie polki,no bo nie wszystkie porodzily tylko synow

Gość nikomu o tym nie powiem
to fakt polacy nie sa najpiekniejsi. Polki tez nie. Ale zeby idealem dla Ciebie byl latynos? no paranoja...

jelitko---a jakie masz IQ bo twoja odpowiedz sugeruje znikome .ale ty jestes \"piękna\"

Gość stacja benzynowa
Chorwat na stacji benzynowej poweidział do moejgo kumpla (czystą prawie polszczyzna): Jak wy to robicie w Polsce, ze tacy brzydcy faceci maja takie piekne kobiety...?? :D

Gość Koszalinkaaaaa
Latynosi sa włąsnie paskudni, polscy chłopcy bardziej mi sie podobają. Natomiast nie podoba mi sie ich styl ubierania i wogle bycia.Robia z siebie takie zniewieściałe cioty.Nażeluja sie woskiem, 2 tony łańcuchów na siebie ,okular i muskuły, wyglądaja jakby mieli za niskie poczucie wartości ichcieli sobie je poprawic firmowa bluzką.ParanaojA.Wyglądaja jak lalusie pacusie,facet powienien byc MĘSKI anie wyglądac jak gejek.A wszedzie widac na ulicy takich gejków.

Gość jelitko
jaka paranoja? podalam przyklad,bo jestem az zla ze nie mamy takich przystojniakow jak inne kraje,nuda na ulicy az odstrasza

Gość jelitko
amigo czy ja powiedzialam ze jestem piekna? ty jak typowa polka od razu kontra i po sprawie

Gość Mizo
wyglad dla was jest najwazniejszy? Pomijam styl ubierania, bo to akurat moze razic.

Wcale nie uważam żeby polscy faceci byli jakoś wyjątkowo brzydcy. Zresztą, co ma narodowość do tego jak się wygląda? Równie dobrze, bardzo brzydki może być latynos, a wyjątkowo przystojny Polak.

jelitko----rozumiesz ironię?i to co czytasz? nie jestem kobieta .

Gość jelitko
a kto mowi ze najwazniejszy? nie zaprzeczam,ze wazny...

Gość Z....
znalazly sie, wielkie paniusie. Nie podobaja wam sie Polacy? To wypierdalac. Myslicie, ze wy jestescie piekne? Kiedys moze i tak, ale teraz? Wystarczy wyjsc na ulice, same grubasy i zaniedbane baby. Ladna Polka to juz przeszlosc.

Gość jelitko
ona500 masz racje ale chce powiedziec,ze 80% Polaczkow to przecietne brzydusie,widzialam owszem super sztuki ale 2 na 100

Gość jelitko
Z.... nie pluj sie tak,skoro sie poplules to na stowe zaliczasz sie do tych 80%brzydkich

Gość Z....
a ty do brzydkich, pustych i puszczalskich

jelitko ----2 na 100 to 2% czytac nie umiesz liczyc tez to pewnie takze słabo widzisz i to jest twoj problem.

Gość jelitko
biedny Z.... tak sie zdenerwowal,mysl jak chcesz ja wiem swoje,zeby zlosc ci nie zaszkodzila wez Magnez z witamina B6 prosze!

Gość jelitko
amigo ciebie ten temat tez jakos z rownowagi wyprowadzil,przykro mi ,z czego wynika,ze nie nalezysz do grupy przystojnych,dla ciebie polecam krople walerianowe,po pol godzinie poczujesz sie lepiej,nie zapomnij wez od razu 60 kropli

Gość Z....
denerwowac sie? Na ciebie? pfff. Najgorsze, ze polki wyzej sraja, nic dupe maja. Zadufane w sobie, mysla, ze sa piekne. A nawet jesli, to okazuje sie, ze poza cialem, nie maja nic innego do zaoferowania.

jelitko---mnie to bawi !!! gdzie ty tam wyczytałaś zdenerwowanie? no latyosem nie jestem ,bo jestem bladynem wiec dla ciebie brzydki ale ja tam kompleksow nie mam

Gość Morenaa
tez nie podobaja mi sie Polacy ani trochu,no poza paroma oczywiscie

Gość jelitko
jaki ten Z....wulgarny on naprawde musi byc brzydki no bo jak mozna byloby sie az tak zdenerwowac gdyby bylo inaczej??? Z....50 czystej albo debowej polecam,jak nie zadziala to 100 i uwierzysz w siebie