Minnie Moskowitz 235 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Budzi respekt Edytowano 1 godzinę temu przez Minnie Moskowitz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mewa again 22 Napisano 14 minut temu A co to ma wspólnego z Duchem Puszczy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 235 Napisano 10 minut temu (edytowany) 4 minuty temu, Mewa again napisał: A co to ma wspólnego z Duchem Puszczy? Gôwno staruchu Edytowano 9 minut temu przez Minnie Moskowitz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mewa again 22 Napisano 8 minut temu 13 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Gôwno staruchu Morrrda gó/wniaro! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciągle tutaj jestem 0 Napisano 7 minut temu Przed chwilą, Mewa again napisał: Morrrda gó/wniaro! Dziadyga pięknie się odzywasz do kobiety. Mam nadzieję że Anastazja to zobaczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 235 Napisano 7 minut temu Przed chwilą, Mewa again napisał: Morrrda gó/wniaro! Umyj pazury oblechu. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mewa again 22 Napisano 6 minut temu 13 minut temu, Ciągle tutaj jestem napisał: Dziadyga pięknie się odzywasz do kobiety. Mam nadzieję że Anastazja to zobaczy. A ciebie, łyszkowicki nosferatu, kto pytał? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mewa again 22 Napisano 5 minut temu 14 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Umyj pazury oblechu. Won! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 908 Napisano 4 minuty temu Atmosfera miła jak zawsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciągle tutaj jestem 0 Napisano 4 minuty temu 1 minutę temu, Mewa again napisał: A ciebie, łyszkowicki nosferatu, kto pytał? Nikt, ale nie będę biernie patrzał na to jak traktujesz kobiety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciągle tutaj jestem 0 Napisano 4 minuty temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Atmosfera miła jak zawsze. A ty czego tu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 908 Napisano 3 minuty temu Przed chwilą, Ciągle tutaj jestem napisał: Nikt, ale nie będę biernie patrzał na to jak traktujesz kobiety Ty traktujesz dużo gorzej, skleroza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mewa again 22 Napisano 3 minuty temu 14 minut temu, Еlciаа napisał: Atmosfera miła jak zawsze. Cześć Elcia. No jak zawsze i jak zawsze szczerbaty się wpieprza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mewa again 22 Napisano 2 minuty temu 12 minut temu, Еlciаа napisał: Ty traktujesz dużo gorzej, skleroza? Zapomniał o pręcie i kiszonce, o komórce nie mówiąc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 908 Napisano 1 minutę temu 1 minutę temu, Mewa again napisał: Cześć Elcia. No jak zawsze i jak zawsze szczerbaty się wpieprza. Cześć, ogólem nie chce się już tutaj zagladać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach