Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka spóźniona

37 letnia mama - prosze o opinie

Polecane posty

Gość taka spóźniona

mam 36 lat, nastolatek w domu a raczej po za nim :) co sądzicie o ciązy w taklim wieku? i tak pewnie nie zdecyduje się zrezygnować z antykoncepcji ale podświadomie chyba chciałbym

znam kilka, jedna miała 38lat gdy mała się urodziła, teraz ma 3 latka, a dwóch nastolatków w domu kłóci się, który ma jej malować paznokcie na rózow bo mała uwielbia :)

Ja znam wiekszy hardcore - pierwsze dziecko w wieku 44 lat. Nie wiem co o tym mysle, w tym konkretnym przykladzie: porazka dla dziecka. Wszystko zalezy od tego, czy troche starsi rodzice maja jeszcze tyle cierpliwosci i ochoty na zajmowanie sie maluchem jak troche mlodsi rodzice... I czy nie beda mu za bardzo dziadkowac - tego nie rob, tam uwazaj itd. ... A tak - czemu nie :)

Gość taka spóźniona
cierpliosć jak stare wino dojrzewa z wiekiem, i z obserwacji wiem bo pracuję w przedszkolu :) tak sobie gdybam bo żałuje że nie wpadłam wieki temu ;)

Gość fajne na doła
Moja Mama urodziła mnie mając 37 lat.

Gość taka spóźniona
dzieki dziewczyny za błyskawiczne odpowiedzi ja tez znam i mamy i dzieci takich starych matek takie stare babochy chyba są najwspanialszymi mamciami ale ja strachol jestem, boje się czy podołam wychowaniu jak zdrowie tu i tam siada a i pieniązków nie zbywa, takie małe nostalgie o północy tylko tu moge się wygadać za szybko to zycie ucieka :(

Gość fajne na doła
Podołasz. Mojej Mamie wysiadło zdrowie. Jak byłam malutka to Ona sie mną opiekowała. Teraz mam 22 lata i role sie odwróciły. Moja Mama ma prawie 60 l. i może na mnie liczyć w każdej sytuacji. Tylko u nas sytuacja wygląda tak, że jestesmy same. Dasz radę, Ty jeszcze młoda babka jesteś. :)