Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulenkaaaaaaaaa

spotkalam sie dzis z przyjaciolkami i... jest mi smutno...

Polecane posty

Gość ulenkaaaaaaaaa

no wlasnie od pazdziernika zaczynamy studia one obie ida razem do jednego miasta a ja sama do innego nikt sie nie dostal ze znajomych tam gdzie ja ide i bede tam sama wiem, ze poznam nowych ludzi, ale na poczatku chyba lepiej byloby zaczac z kims kogo znamy, ufamy mu, traktujemy jak przyjaciela ale niestesty dzis spotkalam sie z tymi kolezankami i glupio mi bylo siedziec i sluchac jak sie umawiaja razem na imprezy, nocki, zajecia dodatkowe (taniec) szczesliwe, ze beda mialay kogos znajomego ciesze sie, ze chociaz im sie udalo nie isc samej, ale mimo wszytsko smutno mi dzis bylo jak ich sluchalam...szczesliwe, podeksctyowane tak sie chcialam wyzalic [cześć] ehh... pocieszcie....

Gość ulenkaaaaaaaaa
spokojnie, ja mam wakacje do pazdziernika Ty juz za kilka dni wrocisz do szkoly ;)

Gość fajne na doła
Ciesz sie, że sie dostałaś na studia. Reszta się ułoży. A to, że zaczynasz w pojedynkę może okazać się świetnym sprawdzianem dla Ciebie. I teraz sobie pomyśl: jak sobie poradzisz z rozpoczęciem nowego etapu bez niczyjej pomocy to znaczy, że ze wszystkim innym w zyciu tez sobie poradzisz. Będzie dobrze. Takich zagubionych duszyczek jak Ty będzie na Twoim roku więcej i wszystkie będą szukały bratniej duszy w nowym miejscu. ;)

Gość ulenkaaaaaaaaa
fajne na doła ----> moze masz racje?:) moze to i lepiej, nie chcialabym tylko stracic kontaktu z przyjaciolmi, tymbardziej teraz jest mi glupio sluchac o tym, ze beda razem itp. jak cos to pobiegne do brata:P ale nie bedziemy mieszkac razem ;)

Gość ulenkaaaaaaaaa
Poznan ;)

Gość hg hgfdhdfhsh
bedzi eok ;] też mam nową kalsę w której nikogo nie znam ;] to tylko liceum ale i tak dla mnie szok ;p :P