Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdzie te kobiety

Dlaczego kobiety sa próżne ?

Polecane posty

Gość gdzie te kobiety

faceci jakoś jeszcze w tych czasach mają uniwersalne wartości...a z wami to dramat

Gość przestan
jestem mobietom i mam swoje wartosci... dlatego jestem sama- facet tak na prawde potrzebuje takiej kobiety która go będzie pociągać .... a nie takiej która jest dobra... dobra kobieta jest uważana za nic a nie za skarb, stąd to głupie ptyanie o głupie pytanie o próżnych kobietach ... jak szukasz próżych to masz próżne szukasz wartosciowych to masz wartościowe...

Gość gdzie te kobiety
i druga wasza powazna wada...zaklamanie ....3/4 facetow z tego frum i w realu powie ze wy mowicie ze szukacie spokojnych, a chodzicie z chamami...bo tacy was kreca

Może troszkę nie tak. ;) Owszem - chamy może i czasem nas trochę kręcą, ale chodzimy raczej ze spokojnymi. Przynajmniej większość z nas stara się nie mieć do czynienia z \"chamami\". :)

Gość bo prawda jest taka
że te półgłówki boją się mądrych, wykształconych, inteligentnych kobiet. wolą prowadzać się z lachonami, bo przy nich czują się jeszcze kimś. hehehhehehhe. prawda panowie?

Gość magister i durne

baby są durne pomimo magistrów

Gość gość

Ja nie jestem próżna, nie maluję się i nie noszę drogich ubrań, nie zależy mi na pieniądzach. Wygląd partnera nie ma dla mnie znaczenia. Sama też jestem nieładna i biedna.

Prawda jest taka, że większość pięknych kobiet jest próżna, a dla bardzo wielu mężczyzn liczy się tylko wygląd, dlatego są w związkach z takimi właśnie kobietami. 

A ja jestem całkiem próżna i uważam, że to wręcz zdrowo. Nikt nagrody za skromność jeszcze nie dostał. Poza tym trochę próżności nie przeszkadza w posiadaniu innych zalet. 

Gość +++
Dnia 25.08.2007 o 09:41, Gość bo prawda jest taka napisał:

że te półgłówki boją się mądrych, wykształconych, inteligentnych kobiet. wolą prowadzać się z lachonami, bo przy nich czują się jeszcze kimś. hehehhehehhe. prawda panowie?

Nieprawda. Marzę o inteligentnej i wykształconej kobiecie, inne mnie nie interesują.

Dnia 3.03.2019 o 17:56, Gość gość napisał:

Ja nie jestem próżna, nie maluję się i nie noszę drogich ubrań, nie zależy mi na pieniądzach. Wygląd partnera nie ma dla mnie znaczenia. Sama też jestem nieładna i biedna.

Prawda jest taka, że większość pięknych kobiet jest próżna, a dla bardzo wielu mężczyzn liczy się tylko wygląd, dlatego są w związkach z takimi właśnie kobietami. 

Gdzie się ukrywają takie kobiety, dla których wygląd nie ma znaczenia? 🙂