Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ixi250

musicie mnie pocieszyc.. najgorsza rzecz jaka zrobiliscie?

Polecane posty

Gość ixi250

mam moralniaka,.. zrobilam cos strasznego i teraz wszystcy na mnie wytykaja palcem!!

Gość tesh mam moralniaka
a co ja mam powiedziec ? :o bylam na imprezie u kumpla kiedys i sie za.je.balam i mnie i moja kolezanke wyrzucil :o dopiero mialam moralniaka :o prze miesiac z domu nie wychodzilam bo wszyscy o tym gadali:o

Gość ixi250
zajebalam to znaczy.....?

Gość tesh mam moralniaka
schlalam sie ostro i robilam gupie rzeczy:o a ty autorko co zrobilas ? :o

Gość ixi250
to nie takie zle.. chcialabym tak zawinic.. obawiam sie linczu!!!

Gość tesh mam moralniaka
tyle ze my wtedy mialysmy ( nie przestrasz sie ) po 14 lat :o no i cala szkola chuczala ale przypal masakra :o a ty?

Gość tesh mam moralniaka
no autorko jestesmy anonimowe :) opowiadaj :)

Gość tesh mam moralniaka
oj kiepsko kiepsko :o ale jak na oczach tlumow ? konkretniej?

Gość tesh mam moralniaka
nie zle decha ;) miejmy nadzieje ze ksiadz probosz nie siedzial w okienku ;)

Gość nowoprzybyla
oooooooooooooooo kurcze..... az mnie zamurowalo

Gość Ech... Szkoda gadać...
...aż się nie zaloguję. W drugiej klasie podstawówki na chwilę pani wyszła z klasy. Oczywiście jak to w takich sytuacjach bywa, wszyscy zaczęli biegać i się wygłupiać, pokazywać sobie języki, skakać po krzesłach, itd... Ale ja musiałem się wyróżnić. Stanąłem na ławce, rozpiąłem spodnie i pokazałem... "Nastała cisza wręcz grobowa... I nie powiedział nikt ni słowa..." Stwierdziłem, że chyba przegiąłem - i tak jak wszyscy, wróciłem do ławki. Dzieci były w BARDZO głębokim szoku. Pani weszła do klasy i od razu zauważyła, że stało się COŚ - dzieci już nigdy miały nie być takie jak przedtem ;-) W końcu ktoś podbiegł do pani i nieśmiało powiedział: "Proszę pani, a X pokazał..." - ale dziecko nie odważyło się powiedzieć, co pokazał. Aż w końcu pani powiedziała: "X, chodź tutaj!" - i podszedłem, pełen strachu. "Co zrobiłeś?" - spytała pani. "Włożyłem sobie długopis do rozporka" - skłamałem nieśmiało, a nikt nie miał dość odwago, by skorygować moje kłamstwo, choć co niektórzy przebąkiwali, żem "gołego pokazał". Uszło mi to prawie na sucho, tzn. była uwaga w dzienniczku, że uczeń X wkładał długopis do rozporka stojąc na ławce, ale nic poza tym... Choć niezupełnie nic. Przez kilka następnych lat, praktycznie do końca ośmioklasowej wówczas podstawówki, wszyscy znali mnie jako tego, który pokazał ch*ja na środku klasy. Cholera, napisałem końcowy test na 100 punktów - ale nikt nie mówił, że "to jest X, ten, co napisał test na 100 punktów"; zająłem II miejsce w szkolnym konkursie ortograficznym - ale nikt nie mówił, że "to jest X, który zajął II miejsce w konkursie ortograficznym". Ale wystarczyło tylko raz pokazać ch*ja... :-O

Gość to pisałem ja lubelak
zbajerowałem tylko na końcu, z wynikami w nauce :(

Gość buahahaha
lo szlaggg.... i tam seks z chlopakiem. najwyzej uznaja cie za szmate i meza juz w tej miescinie nie znajdziesz:)

Gość boisz sie linczu
??? no co ty tylko za kurwe cie beda miec

Gość ixi250
wiem ze to nie sa normalne zachowania... ale moze ktos byl w podobnej sytuacji.. nie wiem.. da mi rade czy mam rozmawiac z kims o tym i przyznac sie co czujei wyznac ze jest mi glupio, nie wiem????

facet z ktorym bylam , chcialam zalozyc rodzine, miec dzieci...:/ sam zreszta chcial dupek... zostawil mnie bez slowa i bez wytlumaczenia...zero komentarza...jak sie pozniej okazalo dla innej laski unikal mnie jak dzieciak anywayprzez 3 miesiace zamieszczalam na portalach int. ogloszenia ont. bardzo korzystnego wynajmu mieszkania ...za zdjeciami jego chaty:p z adresem...dodam ze mieszkamy w duzym, studenckim miescie i z jego numerem telefonu :) mozecie sobie wyobrazic co sie dzialo, zmienic musial numer potem zrobilam to samo na portalu homo....i to bylo przegiecie mysle co jeszcze heh

Gość do ixi
taaaa heh a toi kumple mowia po angielsku tak?????? aaaaaaaa !!!!!!! Prowokacja i tyle!!!!!!!! Wpadłaś dziwko!!!!!!!!!!!!!!

ja raz nakablowalam na kumpele z klasy. w sumie to ona narozrabiala i przez to miala sie nie odbyc impreza w szkole na ktorej mi zalezalo to powiedzialam wychowawczyni kto jest wszystkiemu winien. glupio mi do teraz chociaz od tego momentu minelo gdzies 5 lat:O. juz nigdy na nikogo nie nakablowalam

Gość ixi250
ten zamieszczony, niby przeze mnie film to nie moj!!!! Ludzie sa bezczelni!