Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Miniucha

Dieta owocowo-warzywna

Polecane posty

Gość iwonaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja juz od dawna nie lubie miesa. ale chetnie ogranicze makarony i pieczywo:) dobra, bedzie nas juz dwie!

Gość ja ja ja
ja miałam 3 dni... ale mama mi gada://////// ... wiec dzisiaj sniadanie: "sałatka" z pomidora i kawałka ogórka +kawa... sniadanie 2: malo bananow suszonych + kawa rozpuszczalna z mlekiem obiad: troche ziemniakow i ogorek konserwowy noo tak wiec przez moja mame musialam zjesc ziemniaki no i ten ogorek :/:D a kolacyjka będzie: herbatka zielona + marchewka a no troche podjadam suszonych moreli i śliwek

Gość ja ja ja
no iiii... chyba nie bede miala owocowo warzywnej tylko sie bede ograniczala... + 0 pieczywa + 0 slodyczy i alkoholu + kolacja o 18 + obiady bez sosow itp i mięs... no i regularnie jesc zeby nie podjadac... np sniadanie platki owsiane + dwie morele suszone 2 sniadanie : jogurt naturalny + owoc obiad: cos co mama zrobi xD bez sosu i miesa kolacja: owoc/warzywko herbata zielona na ogol jestem przyzwyczajona do duzych ilosci jedzenia co chwile i to slodyczy najwiecej więc powinno pomoc:) pozdrawiam ps. 16 lat, 170cm, 64 kg przyzwyczajona do ruchu ale od 2,5 miesiaca niemozliwy przez dosc powazne skrecenie stawu kolanowego chcialabym wazyc 40 kg :D ale nigdy tego nie osiągnę wiec na razie niech jest 52 :)