Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Viiiola34

nie moge sie zdecydowac...

Polecane posty

Gość Viiiola34
:) nie jest droga, nawet jesli.... podaruje ja komus najwyzej ;) lubie w sumie takie secesyjne 'ujecia'... no zobacze jeszcze.... do jutra mam czas ;) czekam na inne wpisy!

Gość Viiiola34
no i?

ja bym takiej nie kupila. Nic w niej fajnego, ale jesli tobie sie podoba to kupuj. 40 zl to zaden wydatek

Gość Viiiola34
ok, dziekuje za opinie.... ja jesdnak lubie takie stylizacje. co do ceny - to fakty, nie jest wysoka.. komus sie to podoba?

Gość super ja bym kupiła

Gość Viiiola34
:) fajnie, ze jeszcze komus sie podoba to. myslalam, ze mam jakis wypaczony gust :/ sadze, ze najlepsza oprawa do tego, to jakas neutralna,moze zwykla antyrama, tylko taki pasek kolorowy dokola akwarelki zrobic..... cale wnetrze jest w jasnych kolorach, wlasnie z przewaga bezu i leciutkiego fioletu... ma ktos pomysl?

mozna kupic antyrame z rama i ja bym tak zrobila rama najlepiej czarna i tyko tak to widze a nie boisz sie, ze ten obraz bedzie taki matowy? nawet nie ma napisane na jakim papierze zostal namalowany obraz

Gość Viiiola34
matowy? przeciez i tak wsadze to za szklo. - wiec nie bedzie problemu. to akwarela, a akwarele z natury sa matowe. nie bedzie mi to przeszkadzac. jak sie domyslam, praca jest na papierze akwarelowym.... napisze zaraz do sprzedajace zapytanie..... co do ramek. chyba dobry pomysl - dzieki!

Mnie się podoba! I też dałabym czarną ramkę, może ze \"złotym\" rąbkiem, ale żadnych kolorów. To ma mieć styl sztychu japońskiego, a nie wiejskiego odpustu

Gość Viiiola34
no, ale... to nie jest motyw japonski....... :( to secesja. art deco wiem, ze oprawa musi byc prosta. sama praca, choc dosyc dekoracyjna, ma swoja prostote.

ten \"taki pasek kolorowy dokola akwarelki\" sie nazywa passe partout (...) ale tutaj nie będzie pasował ze wzgledu na orientacje akwareli. Faktcznie skromna ramka wystarczy.

Gość prześliczna też taką chcę

Gość ggjuiiuoj
up

Gość forget me
wiecie co...sama taką bez problemu mogę namalować :/ no i malowanie to świtna zabawa