Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iwonaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

dziwne rozstepy, pomozcie!

Polecane posty

moja siostra ma problemy hormonalne (tarczyca), nie ma wahan wagi ale mimo to na jej ciele pojawiaja sie rozstepy! nie chodzi mi tu nawet o uda, ale brzuch czy piersi. tam pojawiaja sie co chwile nowe, czerwone pregi. chciala,zebym jako konsultantka avonu zmowila jej krem na rozstepy. mimo wszystko, nie wierze,zeby byl az tak skuteczny. dziewczyny,poradzcie jakies wyprobowane specyfiki!

Gość ale jeśli juz się
rozstępy pojawiły tob trudno będzie jej je usunąć:/ najlepiej to zapobiegac i kremować ciało specyfikami przeciw rozstępom, w sumie większość kremów się nadaje, ale na takie co już powstały to niemam pojęcia:(

to co proponujesz zapobiegawczo?

Gość ale jeśli juz się
moja znajmoma stosowała kiedyś krem eveline włąsnie zapobiegawczo jak jej sie zaczynały tworzyć bo sporo przytyła, później się odchudzała i jej pomógł, przestały się tworzyć nowe, ale tamtych nie usunęło. choć skoro te sa bardzo świerze to moze jeszczez coś da się zrobić. ta firma ma takie krem bardzo tanie- ok 13-15zł ale podobno dobre, ja kiedyś używałam kremu ujędrniającego i byłam bardzo zadowolona. najlepiej jakby się udała z tym do jakiegoś specjalisty, lub popytała chociaż w aptece, tak powinny byc bardzo dobre specyfiki

Gość polecam ...
Na rozstępy polecam MAŚĆ CEPAN dostępna w każdej aptece :) Rozjaśnia ona istniejące już rozstępy ... minus - śmierdzi cebulą :(

Gość sama mam rozstepy
sluchaj najwazniejsze to jest nawilzac i natluszczac skore, dobrze wlazic pod prysznic dwa razy dziennie masować gabka szorstka nie musi byc az tak zeby zdzierac skore:P potem balsamik nawilzajacy , dobrze gdyby zawieralo maslo shea albo maslo karite.. a wieczorem? masazyk z oliwka.. polecam oliwke HIPP gdyz zawiera tylko anturalne oleje z sezamu oraz migdalow a nie tak jak wiekszosc paraffinum liquid ktorego w ogole skora nie chlonie..., od czasu do czasu kapiele w soli, ale lepiej nie takiej za 3 zl ze sklepu obok domu, lepiej zainwestowac okolo 10 w sol z morza martwego albo czarnego.. no i pic nalezy... najwaziejsze to masowanie jednak :)

Gość sama mam rozstepy
ja tam jednak nie wiem co mozna a czego nie mozna w jej wypadku.. ale wyciag ze skrzypu, pokrzywy, czy przyjmowanie cynku wskazane chyba, rozne sa podloza powstawania rozstepow jednak zawsze oznacza to samo zrywaja sie wlokna kolagenowane i tyle.

dziewczyny wejdżcie tu --> mnie to przekonało! naprawde polecam to przeczytac . Nie pożałujecie ..\" Wygrałem walkę z rozstępami za.... 5zł\" oto link: http://www.sfd.pl/Wygra%C5%82em_z_rozst%C4%99pami%2E%2E%2E_za_5z%C5%82%21_%2B_Ma%C5%82e_FAQ_str%2E28-t131700.html