Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziswolebez

Pogada ktoś ze mną? Prosze...

Polecane posty

Gość dziswolebez

tak mi koszmarnie żałośnie. moze pierw napisze czemu .a potem to juz moge gadac o pogodzie byle to z siebie wyrzucic:( Wczoraj byłam na imprezie? Nie to moze zle slowo , lepiej spotkaniu towarzyskim z nowymi tez osobami. Była ze mna jak zwykle moja przyjaciolka która jest niesamowicie atrakcyjna. Ja przyznaje ze jestem nie atrakcyjna i wiecej chyba pisac nie musze. I znów standardowa sytuacja- facet, rozmawia ze mna, niesamowicie ciekawa osoba. wspolne tematy. koniec wychodzimy. o numer telefonu prosi moja przyjaciolke. I ja juz niewiem co mam zrobic. Jak juz udało mi sie z kims zawierac znajomosc damsko -meska ,to tylko bez jej towarzystwa. Ale przeciez to chore przestac sie z kims przyjaznic gdy jest Twoim przyjacielem od lat i niemasz mu nic do zarzucenia:( Niewiem co mam robic kompletnie niewiem:(

Gość dziswolebez
nikt nie napisze nic:( ? nie chodzi juz o tego czlowieka, ale chocby tak na przyszlosc..:(

Gość Dziewczyna Beethovena
Jesteś jej cieniem, to dosyć toksyczne.. Bo ona zawsze będzie budzić zainteresowanie a ty zawsze będziesz stała z boku... I ona tego nie zrozumie... Może zmień towarzystwo?

Gość dziswolebez
mozna to tak opisac jednak w standardowych takich ukladach cien stoi i tez nic nie mówi, a w tym przypadku rozmowy prowadze ja:( Naprawde musze zmienic towarzystwo? niema innego rozw? a moze jak kolezanka sobie kogos znajdzie? co myslicie?

skoro uwazasz sie za nieatrakcyjna to inni tez cie beda tak postrzegac musisz sprobowac uwierzyc w siebie i zaakceptowac sie przeciez kazdy ma jakies wady a moze zrob sobie jakis nowy makijaz, zmien fryzure? moze poczujesz sie lepiej czasem taka metamorfoza jest dobra

Gość dziswolebez
no to ze jestem nieatrakcyjna to borykam sie z kompleksami juz od dluzszego czasu. raz jest lepiej raz gorzej . ehh chyba faktycznie znow czas na jakas mocna zmiane fryzjerska. lepsza diete,jeszcze wiecej sportu.

kompleksy ma kazdy wieksze lub mniejsze bo nikt nie jest idealny ale moze jak cos w sobie zmienisz to bardziej uwierzysz w siebie i bedziesz sie lepiej czula sama ze soba :)

Gość Nie rozumiem ...
co to znaczy, że jestes nieatrakcyjna, domyslam się, że mowisz o wyglądzie zewnetrznym, a to nie problem bo wygląd zawsze mozna zmienić, to dużo nie kosztuje ... wlosy zadbane, czyste, dobrze scięte, lekki makijaż, ubiór na czasie, bez krzykliwych kolorów jak róż (okropność) ... :) i co najwazniejsze uwierz w siebie, powodzenia PS A kolezanke tez radzę zmienić bo nie jest w porządku wobec ciebie

Gość koallaaa
wiesz chodz na imprezy bez niej wtedy bedziesz siwecic wlasnym swiatlem:D

Gość wwwwwww...
ja tez milalm taka kolezanke. tylko ze ja sie nie uwazalam za nieatrakcyjana a ja za lepsza od siebie.poprostu byla ladna.ale tez przewaznie to jej nr.tel chcieli. kuz sie z nia nie koeguje i jest superr

jeśli jest twoją przyjaciółką to chyba powinna zauważyć, że zależy ci na znajomości, że ktoś cię zainteresował. jeśli myśli tylko o sobie i chodzi z Tobą tylko, żeby podkreślić własną atrakcyjność to niech się buja