Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fmartunia

Przepiękna suknia ślubna Adeline

Polecane posty

Gość fmartunia

Mam do sprzedania suknie slubna zakupiona w Adeline we Wroclawiu, śnieżnobiala, do tego ma rekawki zaczepiane na napy, z których niekoniecznie trzeba skorzystać. Sukienka jest przepiekna a zdjecia nie oddaja jej uroku.Jest naprawde jak nowa,profesjonalnie wyczyszczona w salonie(slub byl 23.06.07) nie lezala w szafie i sie nie kurzyła.na pewno pasuje na niejedna dziewczyne ktora nosi rozmair 36. bo ja mam dosc tradycyjne wymiary :) Wszywane miseczki biustonosza, piekny tren, robi wrazanie,bardzo kobieca:) Ma liczne zdobiena kamyczkami, przez co przepieknie sie mieni. ja nosze typowy rozm.36.mam 164 cm wzrostu (jezeli ktos jest wyzszy wystarczy zastapic halka o mniejszym kole). Polecam.odpowiem na pytania.wysle zdjecia ze slubu Suknia kosztowala w salonie 2900 zl Cena do negocjacji.Mozna przymierzac.Jest wyczyszczona i nigdzie niezniszczona.wszelkie usterki zostaly naprawione w salonie. suknia jest jednoczęściowa i ma podpinany tren we wszelkich kwestiach mozemy sie dogadac mailowo zdjecia dostepne pod linkiem http://www.allegro.pl/item229762935_suknia_slubna_kedane_herms_z_salonu_adeline.html

Gość czy to sekta
Fajna jak na ciążówkę

Gość Da się ją zwęzić w pasie
??? Żeby na dziewczynę bez ciąży też pasowała? Podoba mi się, ale mam talię osy i chciałabym ją podkreślić.

Gość fmartunia
ja w ciazy w tej suknie nie bylam, sukienka wlasnie podkresla talie. dziewczyna w ciazy raczej w te suknie by nie wyeszla, bo gora jest sztywna, wiec by ja uciskala

Gość fmartunia
Sukienka jest na osobe szczupla, ja rowniez do takich naleze :) krawcowa powiedziala w salonie adeline ze wszystko da sie zrobic

Gość Da się ją zwęzić w pasie
Przepraszam. Myślałam, że w ciąży jesteś. Chyba przez to, że sukienka odcieta pod biustem i talii nie podkeśla. Ogólnie ładna, ale ja mam kobiecą sylwetkę.

Gość lotnisko Pyrzowice
mnie sie ona nie podoba jakas dziwna jest i wciecia w tali nei widze pozatym dziwnie na Tobie leży :O no ale o gustach sie nie dyskutuje

Gość Napewno byłaś jej pierwszą
właścicielką? Chyba nie na Ciebie szyta.

Gość fmartunia
na pewno bylam pierwsza wlascicielka.

Gość fmartunia
dokladnie o gustach sie nie dyskutuje.poza tym oferta jest skierowana do osob zainteresowanych a nie upierdliwych i zlosliwych, nudzacych sie w domu i szukajacych zaczepki

Nie złośliwie. Pomagamy Ci sprzedać. We wszystkich zdjęciach na dole wygladasz jak w ciąży. Wymień je na inne, to szybciej sprzzedasz.

Gość ło moj boze no to wyproboj
własnie o tym mowilam ze na fotkach dziwnie w niej wygladasz (jak w ciazy) zmien foty i nikt to nie jest zlośliwy:)

Gość fmartunia
to nie moja wina, taki jest urok zdjec. sukienka lepiej wyglada na zywo.co mam poradzic

Wymień foty. Nikt nie kupi kiecki, która na zdjeciach tak "wychodzi".

sukienka jest bardzo ladna :) i na pewno ją sprzedac opiniami sie nie przejmuj :) ..gdybym brala slub w tym roku bym sie zastanowila no ale to dopiero ponad rok wiec niestety :)

Gość fmartunia
dzieki

Gość fmartunia
dolozylam dwa zdjecia na aukcji, ktore moze bardziej pokazuja ze sukienka jest "szczupla "

Gość ładna ale to nie rozmiar 36
36 to naprawdę szczupła dziewczyna, Ty wyglądasz na 40 (wiem co mówię, bo sama taki noszę :) ) ładnie to tak kłamać? ;) A jeśli to naprawdę 36, to źle wybrałaś suknię. Pogrubiła Cię.

Gość Nie jest gruba tylko niska
i ma chłopięcą figure. Na żywo pewnie widać, że to 36.

DZIEWCZYNO, CO TY BYĆ BEZ NAS ZROBIŁA? WYKASOWAŁAŚ ZDJĘCIA, W KTÓRYCH WYGLADASZ JAK W CIĄŻY I WKLEIŁAŚ OSTATNIE ZDJĘCIE, NA KTÓRYM WYGLĄDASZ, JAKBYŚ BYŁA PŁASKA JAK DESKA. oDROBINĘ SAMOKRYTYCYZMU JAK CHCESZ COŚ SPRZEDAĆ, TO MUSISZ POKAZAĆ TO Z JAK NAJLEPSZEJ STRONY!

Gość fmartunia
Moze i rzeczywiscie samokrytycyzm jest pożyteczny. Zobaczymy, jak sprzedam to znak że Wasze rady sie przydały. p.s.rzeczywiscie jestem niska

Gość tronika
a skad jestes?