Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magical lassie

ratunku!!!nie mam orgazmu!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość magical lassie

Mam duzy problem taki jak widać ma większość kobiet...mam 17 lat od poł roku współżyje ze swoim chłopak ale nigdy nie dostaje orgazmu!kiedy zadowalam sie sama dostaje orgazm łechtaczkowy tylko jak jestem w jednej pozycji.ratujcie co robić??!!!

Gość hmm ...
Chodzi Ci o orgazm tylko podczas stosunku ?? a gdy On zaspokaja Cie oralnie ??

Gość magical lassie
też nie działa...

Gość hmm ...
To ze nei masz orgazmu podczas stosunku to nei powod do niepokoju. Jest naprawde bardzo wiele kobiet ktore go nie maja i przez cale zycie. Do neigo po prostu trzeba dojrzec. czytalam gdzies ze to przychodzi z czasem. POdczas stosunku postaraj sie calkowicie rozluznic i rozkoszowac chwila a nie myslec o tym kiedy on przyjdzie :) Co do zaspokajania oralnego .. moze On robi cos nei tak ?? rozmawialas z Nim o tym ?? powinnas powiedziec mu co lubisz i jak ma to robic zeby Tobie bylo przyjemnie.

Gość magical lassie
nie wiem, moj chlopak jakis cienki jest w te klocki. Jak mi piesio lize szparke, to tez mam orgazm. Nie wiem, co robic.

dokladnie... jestes jeszcze mloda i jest to calkowicie normalne ze mozesz nie osiagac orgazmu... kwestia wprawy... i czasu... wiele kobiet nie osiaga orgazmu wewnatrz-pochwowego wogole... pozostaje tylko lechtaczkowy... wiele kobiet takze nie zostaje zaspokojona podczas sexu oralnego... to przewaznie kwestia psychiki... tak jak napisano juz powinnas sie rozluznic i rozkoszowac tym co jest a nie zastanawiac co bedzie potem... no i porozmawiaj ze swoim facetem co sprawia Ci najwieksza przyjemnosc... w jakiej pozycji... no i wyprobujcie inne techniki... moze np dolaczyc palce co zwiekszy doznania...

Gość magical lassie
co to znaczy mloda? Z moim ex jak uprawialam seks, to mialam orgazm. A mialam wtedy niecale 14 lat

Gość Jak mi piesio lize szparke
Co to u licha znaczy? Bo az mi sie włos zjezył...

Gość magical lassie
Boshe, nie probowalas nigdy? Wystarczy posmarowac cipke czyms slodkim i pies to zlizuje przy okazji drazniac cipke. Zreszta, odpowiadajcie na moje pytania

Gość W takim razie
ty jestes popierdolona i powinnas leczyc sie na nogi, bo na głowe jest juz za późno!!!!!!!!!!! Zacznij wspołzyc z tym swoim piesiem to moze w koncu bedziesz miala orgazm, kretynko!!!

no mloda... wiesz mimo iz jestes juz w wieku umozliwiajacym zycie sexualne nie oznacza to ze jestes w pelni dojzala sexualnie... masz jeszcze duzo czasu gdyz wiekszosc kobiet przyznaje iz najleszy sex jest w wieku ok 30 lat...

Gość W takim razie
ja wspolzyje z kozami. Polecam! :classic_cool:

Gość hmm ...
cos tutaj jest nie tak ... jesli chcesz sobie jaja porobic to do cyrku ;) w takim razie to z poprzednim partnerem to Ty napisalas ??

Gość o jaaaaaaaaaaaaaa
ja tez uprawiam sex z chlopakiem od pol roku i orgazmu nie mialam a mam 18 lat tez mnie to troche martwi

Gość biedny pies
biedny pies!!!

ja nic z psem nie robie...ani z kozą :)...tylko ze swoim chłopakiem i wszystko bylo by ok gdybym jeszcze dochodzila:(czyli mam czekać?

ja nic z psem nie robie...ani z kozą :)...tylko ze swoim chłopakiem i wszystko bylo by ok gdybym jeszcze dochodzila:(czyli mam czekać?

Kochana wszystko w swoim czasie !! Poczekaj .. a narazie rozkoszuj sie tym co daje Ci Twoj chlopak :)