Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość stokri

Pryszcze i wagry znalazlam metode

Polecane posty

Gość stokri

Pewnie takie topiki to tutaj standard, ale ja powiem dziewczyny co mi pomoglo. Od paru lat borykam sie z pryszczami i wgarmi, rozne metody probowwalam, od dziwnych mikstur robionych w aptece poprzez zele oczyszcajace, maseczki. No wiec tak pierwsza zasada -- woda nie sluzy do mycia twarzy(przynajmniej dla mnie), uzywalam swego czasu zelu Vichy ale mi nie pomogl bo jednak tzreab bylo go splukac woda. Myjemy twarz mleczkiem do demakijazu plus ewentualnie tonik jak ktos lubi ja nie lubie wiec tylko mleczka uzywam. Raz na jakis czas robie sobie peeling taki z jakimis zairenkami zwlaszcza na nos bo tam mam najwiecej wagrow, ale nie zaczesto bo mi sie nie chce. A na noc (to jest najwazniejsze) uzywam kremu oczyszczajacego SVR - krem Lysanel Active, niezle sciaga i naprawde oczyszca- dla mnie rewelacja dlatego rano trzeba sie jakims kremikiem nawilzajacym posmarowac. Plus do tego jem czasami jak nie zapomnie tabletki z bratka- ale to niekoniecznie. Dla mnie najlepszy jest ten krem goraco polecam . I zadne zele bo to nie pomaga:/

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować