Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaka polecacie ksiazke

jaka polecacie ksiazke o ciazy,przebiegu ciazy itp?

Polecane posty

bo jade dzis na zakupy i musze chyba cos sobie kupic i poczytac. powiedzcie jakie znacie dobre tytuly i ile kosztowaly?

wiem, ze wszystko jest w internecie ale ja chce wziąć ksiazke isc do ogrodu z kawa i poczytac zreszta dopiero zaczynam starania o bobasa i lykam witaminki :)

dziekuje :D

\"Zdrowa ciąża\" wyd. Hachette, Warszawa 2007, str. 189 cena: 27 zł książka adresowana jest do kobiet , które planują zajść w ciążę lub w niej są. Od samego początku (witaminki, spis badań przed ciążą itd) do końca :) nawet na ostatniej kilku stronach jest wartościowa informacja na temat: prawa pracownicy w ciąży, prawa kobiety pacjentki, rejestracja urodzenia dziecka, nadanie dziecku nr Pesel , urlopy itd

Tylko \"W oczekiwaniu na dziecko\". Mam też kilka innych, które dostałam od znajomych mam, ale tylko tę polecam z czystym sercem. Nie straszy! Jest nowoczesna, bardzo praktyczna. Ja znalazłam w niej odpowiedź na wszystkie moje niepokoje.

Gość ja dostalam od meza
'Ciaza. Poradnik dla rodzicow' pod red. dr Anny Deans i ja lubie, tylko - to tlumaczenie angielskiego poradnika, wiec np. badania opisane sa bardziej pod ich katem - mnie to pasuje, bo mieszkam w Anglii, ale mysle, ze polskie mamy moga miec niedosyt - np. malo jest o badaniach, prawidlowych wynikach, normach itp. ale ja ja lubie, duzo ciekawych rzeczy w niej znalazlam, duzo fajnych zdjec tez.